Hoppa till sidans innehåll

Marknad


Varför elitfotboll i Sandviken?

 

Fotboll, världens största och mest utbredda idrott, har även ett starkt intresse i Sandviken. Det märks inte minst genom stor publik på Jernvallen, faktiskt helt utan konkurrens bland övriga lag på samma nivå. Det pratas och kommenteras mycket fotboll bland sandvikenborna. Sandvikens IF som är stadens största fotbollsklubb intresserar och berör starkt dess invånare samtidigt som föreningen gör en stor samhällsnytta för kommunens invånare.

 

Att Sandvikens IF också har ambitioner att skapa elitfotboll i Sandviken är inget vi hymlar med, vi har helt enkelt bestämt oss för att föreningen återigen ska sättas på fotbollskartan. Traditionen finns fortfarande i vårt medvetande, modet har vi att sticka ut hakan och ödmjukheten ska genomsyra allt vi tar oss för. Det är ledord vi jobbar med och som ska ge oss möjligheten att skapa den elitfotboll som publiken, våra medlemmar och sandvikenborna förtjänar.

 

Att ha ett elitfotbollslag i staden är viktigt för samhörigheten, trivseln, inflyttningen och framförallt stoltheten i att vara sandvikenbo. Vi behöver något att samlas kring, att diskutera och prata om och våra ungdomar måste ha en utmaning och möjlighet att utvecklas i en miljö som kan ta dem vidare mot större mål.

 

Sandvikens IF är kommunens i särklass största ungdomsgård och vår ungdoms-, handikapp- och integrationsverksamhet är något vi verkligen kan vara stolta över. Det sociala ansvarstagande är väldigt viktigt för föreningen. Sandvikens IF:s spelare och ledare deltar ofta i olika projekt som förebilder i samhällsinsatser för ett bättre Sandviken att leva och bo i.

 

Ungdomarna är målet – eliten är medlet! Ett Sandvikens IF i elitfotboll innebär en ännu större genomslagskraft i samhället där vi kan genomföra våra projekt gentemot en större målgrupp. Bättre ett rödvitt lag på plan, än ett ungdomsgäng på stan!

 

Som partner till Sandvikens IF gör ni ett aktivt val och bidrar till en viktig utveckling och påverkan av vårt samhälle i rätt riktning och kan dra nytta av vårt samarbete i er egen marknadsföring.

 

Krister Parling är marknadsansvarig i föreningen. Tel. 073-2368861, This is a mailto link

 

Uppdaterad: 13 MAJ 2011 12:43 Skribent: Peter Svensson
Sandvik web

 

Provinsfastigheter 

 

 SEAB_svart_431

 

Fortaxa

 

intersport_1rad

 

Bilmetro

 

 Din Lokaltidning

 

Adidas SportPerformance_Logo_BWp 

 

bingo

 

 

Supporterprylar i lager

Hood

Postadress:
Sandvikens IF - Fotboll
Köpmangatan 18
81139 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275954
E-post: kansli@sandvikensif....