Hoppa till sidans innehåll

Hälsofrämjande


Sandvikens IF`s  Hälsofrämjande i Projektet Arbetslust

Hälsofrämjande

Sandvikens IF jobbar i ett arbetsmarknadsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter, i Sandvikens Kommun. Sen starten i juni 2012 har 275 personer deltagit.

Det är ett ESF- finansierat projekt i samarbete mellan Sandviken, Hofors och Ockelbo Kommun. Vid mer information om projektet kontakta projektledare Mia Eriksson, telefonnummer: 026-241262.

 

Vi erbjuder deltagarna träning och finns på plats för att leda, stötta och inspirera deltagarna i deras resa till bättre välmående. Detta ger deltagarna en möjlighet att förbättra både psykisk och fysisk ohälsa.

Träningen förstärker både deras självbild och orken till livet, viljan att komma framåt och utvecklas. Många deltagare med depression har kunnat sluta äta mediciner.

För deltagare med kroppsliga hinder som ex. ryggont och högt blodtryck, har förbättrats och med det deras välbefinnande.

Detta är mycket positivt för individen, ett bevis på att de kommer framåt och att den hälsofrämjande delen gör nytta!

 

Styrke- och motionsträning, för de tre deltagargrupperna, har vi på Gästrike Gym fördelat på 7 timmar i veckan. 2 timmar i veckan har vi gruppträningar på Jernvallen i SGA:s lokal, där vi utövar Spinning, Boxercise, Bodypump…

 

 Vi vill att deltagarna skall uppfatta miljön som varm och välkomnande, det är viktigt att deltagarna får känslan av att – Hit VILL jag komma varje dag!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:59 Skribent: Anders Boman
E-post: This is a mailto link
Sandvik web

 

Provinsfastigheter 

 

 SEAB_svart_431

 

Fortaxa

 

intersport_1rad

 

Bilmetro

 

 Din Lokaltidning

 

Adidas SportPerformance_Logo_BWp 

 

bingo

 

 

Supporterprylar i lager

Hood

Postadress:
Sandvikens IF - Fotboll
Köpmangatan 18
81139 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026275954
E-post: kansli@sandvikensif....