Hoppa till sidans innehåll

SSHK och GDPR


Som styrelse i simföreningen Sandvikens sim hopp klubb har vi sett över vårt medlemsregister (idrottonline) och tränings och tävlingsadministrationen (kansliet online) med anledning av att vi värnar din personliga integritet men också vikten av att vi hanterar dina personuppgifter på ett korrekt sätt. 
Den 25 maj 2018 uppdateras lagen (PUL) om personuppgifter och ersätts med GDPR (General Data Protection Regulation)
Som är ett krav och kommer att vara samma för alla länder inom Europeiska Unionen. Lagen innebär att hanteringen och behandlingen av enskildas personuppgifter kommer att skärpas och ge oss en tryggare behandling av dem. Detta medför inga förändringar för dig som medlem, du kommer att kunna träna och tävla på precis som vanligt!

Vi har dock sett över våra rutiner och tagit fram en integritetspolicy, läs gärna igenom den. Hör av dig om du har några funderingar till This is a mailto link. De uppgifter vi har om dig idag är sparade för att vi ska kunna stödja dig i din träning och tävling men också för att vi som förening ska kunna söka ekonomiskt bidrag (LOK stöd) av kommunen och staten. I den redovisningen finns bland annat närvaro, i relation till Svenska simförbundet finns dina tävlingsresultat som samlas i en databas med namn Octo.

Integritetspolicy

Uppdaterad: 21 MAJ 2018 21:11 Skribent: Kenneth Humling
Epost: Adressen Gömd

 

Kanslietonline

Sandviken_Bingo

 

SSHK på Facebook

Gilla oss på Facebook

Postadress:
Sandvikens SHK - Simidrott
Box 188
81123 Sandviken

Besöksadress:
Barrsätragatan 38
81180 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info