Hoppa till sidans innehåll

Sommarskoj!!!

18 JUN 2018 21:27
Hög tid för att börja smida planer för årets Sommarskoj!! Vi kör lördag-söndag 30/6-1/7. Samling i Gropen 11.00 på lördagen!
  • Skapad: 18 JUN 2018 21:27

Som vanligt rekommenderas att komma i oömma träningskläder samt att packa med badkläder, handduk och ombyte! För de som ännu inte lärt sig simma är det bra att ta med flytväst eller ärmpuffar!

Vi kör ett pass på fm, äter lunch och fortsätter fram på em till ca 16. Hur och var kvällen tillbringas håller vi lite öppet beroende på vädret samt hur rörigt det är i Gropen map grävningen och de förberedelser för asfaltering som pågår! Preliminärt grillar vi och leker i Gropen men passar det bättre flyttar vi kvällsaktiviteterna till Heden!

Lördagen kommer att innehålla aktiviteter som passar ALLA åldrar och föräldrar är alltid välkomna att vara med att träna och leka (...men klädkoden gäller då ÄVEN föräldrar ;-) )

De som vill sover kvar och packar då även det som behövs för övernattning (inkl. tält och frukost)!

Söndagen blir lite svårare att hänga med på för de minsta! Då vill vi att de barn som kommer är simkunniga! Preliminärt åker vi rullskidor och "Slaget om Gropen" rullar vidare!! Vi återkommer med mer info efter planeringsmötet nästa onsdag!

Anmälan till Birgitta (070-6393260) senast torsdag 28/6! Säg till om ni avser att vara med både lördag och söndag!

...sen var det detta med allergier...det är inte helt enkelt att hitta något om ALLA kan äta så jag hoppas att det är OK att man tar med egen mat/fika om det är saker man inte tål!

Varmt välkomna!! Vi ser fram emot ännu en knasig Sommarskojshelg!!

//Ledarna

Skribent: Birgitta Carlsson
Epost: Adressen Gömd

1

1

1

1

1

1

 Våra sponsorer:

 

 

 

 

Postadress:
Sätra IF - Skidor
Claes Wannberg, Sätravägen 63
73395 Sala

Besöksadress:
Claes Wannberg, Sätravägen 63
73395 Sala

Kontakt:
Tel: 0722447537
E-post: This is a mailto link

Se all info