Hoppa till sidans innehåll

VIKTIG INFO isträningar för skridskoskola och alla fortsättningsgrupper upphör fram till 24 januari 2021

20 DEC 2020 15:07
Ytterligare skärpta restriktioner p.g.a. covid-19
  • Skapad: 20 DEC 2020 15:07

De flesta av er har säkert redan tagit del av myndigheternas och regeringens ytterligare skärpta restriktioner som kommunicerades av bland annat statsministern den 18:e december 2020.

De nya restriktionerna visade sig innehålla ännu hårdare åtstramning för all verksamhet som inte är helt nödvändig i offentlig förvaltning. Nu har Stockholms Stad tolkat restriktionerna och på lördag 19:e december informerade oss om sitt beslut enligt nedan:

  • Från och med söndag 20 december 2020 och fram till i första hand 24 januari 2021 är stadens samtliga anläggningar stängda för all organiserad verksamhet.
  • Detta gäller all verksamhet inom- och utomhus för alla åldrar.
  • Inga tider för allmänhetens åkning kommer att finnas på stadens isytor.
  • Stockholms Stad kommer att, av bland annat trygghetsskäl, fortsatt ha flera utomhusanläggningar belysta kvällstid men avråder från all spontan gruppverksamhet.

Det är väldigt tråkigt att vi nu behöver kommunicera att isträningar för SKS skridskoskola och alla fortsättningsgrupper upphör fram till 24 januari 2021. Vi är ohört glada att vi har hunnit med vår julavslutning och inspelning av tävlingsprogram för våra B-åkare (Röd grupp) – vilken tur!

Under vecka 52 träffas SätraKS styrelse för att diskutera konsekvenserna av statens beslut och hur vi kan fortsätta hålla våra åkare och tränare glada, i bra fysisk form och motiverad under perioden. Har du bra idéer och förslag – mejla till This is a mailto link.

Mer information skickas inom kort – glöm inte att kolla nyheter på www.satrakonstakning.se.

Tack för er förståelse och samarbete!

Skribent: Anna Giertz Skablova
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Sätra KS - Konståkning
Hummeltorpsvägen 23
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@satrakonstaknin...

Se all info