Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Sätra KonståkningsSällskap - en klubb för alla

Sätra KonståkningsSällskap bildades hösten 2009 och är en klubb öppen för alla, såväl sportintresserade barn som nyfikna föräldrar.

Nu när klubben är mer än tio år kan vi blicka tillbaka på händelserika år. Tack vare stort engagemang från föräldrar, ledare, åkare och styrelse har klubben stadigt vuxit de senaste åren. Vi lyckas nu attrahera många Prova-på-åkare som fortsätter först i Skridskoskolan och sedan Konståknings­skolan.

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla barn från fyra års ålder. Målet är att lära sig att åka skridskor och samtidigt ha kul på isen och utvecklas. Vi håller till i SDC-hallen i Sätra och i Mälarhöjdens ishall. Vill man sedan fortsätta i Konståkningsskolan erbjuder vi flera träningstillfällen per vecka även i andra ishallar.

Vår mycket uppskattade huvudtränare Gunilla Axling har högsta nivå av tränarutbildning. Gunilla är tränare för de avancerade åkarna i Konståkningsskolan. Även våra andra tränare för Skridskoskolan har varit tränare i flera år, vilket har skapat kontinuitet, trygghet och trivsel. Klubben erbjuder tränarna återkommande utbildning.

Klubbens positiva utveckling är vi stolta över. Det är en stor förmån att vi lyckats knyta en så bra grupp med tränare till vår klubb. De går in för uppgiften och lägger upp verksamheten så att åkarna både trivs och utvecklas.

Vi vill vara en liten klubb med stort hjärta och vi vill skapa bästa möjliga idrottsmiljö för våra barn. Nu ser vi fram emot nya verksamhetsår med goda förutsättningar och hälsar alla nya och återkommande medlemmar varmt välkomna! Det är roligt att åka skridskor!

Uppdaterad: 21 JUN 2020 17:30 Skribent: Marlene Eriksson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Sätra KS - Konståkning
Hummeltorpsvägen 23
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@satrakonstaknin...

Se all info