Hoppa till sidans innehåll

Svensk gymnastik vill 2020


Svensk Gymnastik Vill

 

Rörelse hela livet - Svensk Gymnastiks verksamhetsidé beskriver vad vi vill åstadkomma med alla de uttrycksformer vi tillsammans representerar. Verksamhetsidén berättar för utövare och omvärld vad vi tycker är viktigast. Vi säger vad vår högsta strävan är och avger ett löfte.

Inom vår utvecklingsmodell ryms allt från den grundläggande barngymnastiken till seniorernas rörelseglädje. Modellen hjälper oss att öka vår kunskap, ta ställning i olika frågor och leva våra värderingar när det gäller livsstil, tävling, träning eller uppvisning.

Vi har samlat oss kring hur vi anser att Svensk Gymnastik ska bedrivas och beskrivit det i utvecklingsmodellens nyckelfaktorer. Det handlar om att finna glädje i det vi gör, att alla inte vill göra lika och att ha respekt för varandra. Nyckelfaktorerna är tillsammans med vår värdegrund och uppförandekoden basen för all vår verksamhet.

Energin och glädjen inom Svensk Gymnastik lever i föreningarna. Oavsett om föreningen är ny eller har funnits med i några eller många år, är det här attraktions- och utvecklingskraft finns. Gymnastikförbundet är en katalysator i utvecklingsarbetet och ser till att Svensk Gymnastik har bästa möjliga förutsättningar för att bedriva verksamheten och nå målen.

Det vi gör tillsammans inom Svensk Gymnastik är unikt. Många vänder sig till oss när det gäller den grundmotoriska träningen och ser med fascination på det som vi ser som naturligt. Svensk Gymnastik har aldrig varit mer attraktiv än nu. Känn er stolta för vad vi tillsammans representerar och presterar. 

Förbundsstyrelsen

Länk till pdfén Svensk gymnastik vill 19/20

Länk till gymnastik.se för hela sidan med dess innehåll.

Uppdaterad: 29 OKT 2019 20:55 Skribent: Lars-Åke Vestman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Sävar IK - Gymnastik
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Vi jobbar för jämställdhet i alla led i samarbete med

norra skogsägarna

 Vi jobbar för en hållbar förening i samarbete med

Umeå Energi

Hos våra samarbetspartners

hittar du alltid bra tips!

Intersportloggo

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Adidas logo 175