Hoppa till sidans innehåll

Kick-off och funktionärsmöte Umeå handbollsfestival

29 OKT 2019 22:35
Söndagen den 10 november har vi stormöte och kick-off för det andra genomförandet av UHF. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Vi samlas i Sjöfruskolans matsal vid 18.00, efter att GUIFs dam- och två herrlag spelat i Sjöfruhallen
  • Skapad: 29 OKT 2019 22:35

Premiären av Umeå handbollsfestival blev mycket lyckad. Vi fick väldigt bra omdömen från de deltagande lagen, där värdskapet var en av de saker som stack ut. Det och annat vill vi göra ännu bättre till denna andra gång. En viktig förutsättning är att få ut uppdragen på alla som ska göra jobbet tidigare, så att det finns möjligheter att förbereda och slipa på detaljer. Vi äger den här cupen tillsammans och det är just tillsammans som vi kan göra den ännu bättre. Det är så vi fångar upp alla detaljer.

Cupen växer. Med drygt två veckor kvar på anmälan lutar det fler lag än de 62 som kom första året. Det är mycket glädjande. Pojklagen är generellt det som är svårast att få in, något vi verkar dela med flera andra cuper. Vi ber er därför att nyttja de kontakter ni har för att locka och värva in lag.

Precis som förra året kommer vi att behöva hjälp från alla föräldrar (samt spelare i seniorlag) under cupen. Det finns massvis av olika arbetsuppgifter som ska genomföras för att vi ska skapa den bästa cupen och handbollsupplevelsen för alla inblandade. Därför bjuder vi in alla er till funktionärsträff söndag 11 november 18-20 i matsalen på Sjöfruskolan. Vi förstår om inte alla kan komma, men det är obligatoriskt att varje lag har representanter på plats. Det är en stor fördel om ni är fler från varje lag, för då kan ni starta er egen process under kvällen, då det finns ansvariga på plats som kan svara på frågor.

Ni kan gärna göra det till en heldag i handbollens tecken. GUIFs utvecklingslag (division III)  möter Kiruna klockan 11.00, GUIFs herrlag (div II) möter Uppsala klockan 14.00 och GUIFs damlag (div I) möter Spårvägen 16.15. Alla tre matcherna spelas i Sjöfruhallen.

 

Skribent: Niclas Bromark
Epost: Adressen Gömd

Klicka på bilden, så kommer du

till SävarNytt!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Intersportloggo

Adidas logo 175

Postadress:
Sävar IK - Handboll
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 0702324200
E-post: This is a mailto link

Se all info