Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna Västerbotten


En gemensam organisation

(2019-12-18 06:56)
Det som tidigare hette Västerbottens Idrottsförbund respektive SISU Idrottsutbildarna är från och med 1 januari 2020 en juridisk person och vårt nya namn är RF-SISU Västerbotten. Men uppdraget och det dagliga arbetet är som innan, fast lite enklar...
 

Öppettider under helgerna

(2019-12-18 06:40)
Under jul- och nyårshelgerna har vi begränsade öppettider.
 
Våra två nya föreläsare Amalia Hägglund och Hanna Ström ger två föreläsningar, en riktad till barn och en till vuxna – så påverkas barn av sociala medier, och så hanterar du som vuxen det.
 
I november arrangerar vi träningsläger för styrelsen som är ett utvecklingsprogram med sikte på att hjälpa föreningar att utveckla sitt styrelsearbete och underlätta ideellt engagemang.
 
Det finns några platser kvar till torsdagens särskilda utbildning för föreningsledare i physical literacy och "Movement Preparation" med Dr Dean Kriellaars.
 
5 september bjuder vi in till en lunch med fokus på digital kommunikation. Lunchen riktar sig till dig som är aktiv i en förening och vill lära mer om hur ni kan utveckla er kommunikation för att öka engagemang och intresse.
 

Höstens utbildningar

(2019-08-21 06:49)
Sugen på att utbilda dig och bli en ännu bättre ledare? Nu har vi börjat fylla på höstens utbildningsprogram, bland annat med "Nya grepp & perspektiv med Physical Literacy" och idrottens nya "Grundutbildning för tränare".
 
 
Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas. Så lyder SISU Idrottsutbildarnas nya verksamhetsidé som i helgen beslutades vid Riksidrottsmötet i Jönköping.
 
Torsdag 25 april genomfördes årsmöte för Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna på Skellefteå Kraft Arena.
 
Tillsammans med Futebol dá força erbjuder vi Värdebaserat ledarskap. En tvådagars utbildning för dagens och framtidens ledare och som tar sin utgångspunkt i inkludering och mänskliga rättigheter.
 
Under maj månad bjuder vi tillsammans med Region Västerbotten Turism och Heja! in till sponsringsutbildning i Skellefteå, Lycksele och Umeå. Utbildningen erbjuds vid tre tillfällen och i två olika nivåer - grund och fortsättning.
 
Västerbottens Idrottsförbund och SISU idrottsutbildarna tar ett nytt grepp för att möta idrottsföreningarnas olika behov. Idrottskonsulenterna i norra länsdelen kommer att arbeta ute hos föreningarna vissa dagar varje månad.
 
Att verka i en styrelse kan vara både inspirerande, svårt, roligt, utmanande, peppande, frustrerande, utvecklande, skrämmande och givande. Samtidigt är motiverade styrelsemedlemmar som upplever arbetsglädje en nyckel för en stark förening.
 
Sven Knutsson är vår expert på idrottsekonomi. Han har lång erfarenhet av att hjälpa föreningar och förmåga att göra ekonomiutbildningarna både roliga och lätta att förstå. 9-10 april arrangerar vi tre utbildningstillfällen med Sven i Västerbotten.
 
12

Klicka på bilden, så kommer du

till SävarNytt!

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Intersportloggo

Adidas logo 175

Postadress:
Sävar IK - Handboll
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: handboll@savarik.se

Se all info