Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Under höstlovet arrangerar SAIK friidrottsskola i Vallhamra Sportcenter och anmälan är nu öppen.
 
Årets terrängssäsong inleddes i vanlig ordning med Terräng-DM i Kungälv, vilket också är första deltävlingen i Terrängserien. Tävlingen avgjordes i bästa tänkbara höstväder och med flera SAIK-are i spåret.
 
Årets utomhussäsong avslutades helgen 15-16 september med Götalands regionmästerskap för 13-14 åringar, i skånska Eslöv. Från Sävedalen var det 9 ungdomar som klarat kvalgränserna och därmed var med och tävlade för distrikt Göteborg.
 
I onsdags var det tårtkalas i Vallhamra Sportcenter, då SAIK ville fira Andreas Kramer och hans tränare för deras prestation vid EM. Även Olle Palm firades då han fick mottaga SFIFs förtjänstmedalj.
 
Veteran-VM pågår för fullt i Malaga och bland de flera tusen deltagarna från över 100 länder har SAIK med en deltagare: Patrik Björk som springer 100 m
 

Jämn Finnkamp

(2018-09-04 12:04)
I helgen avgjordes Finnkampen i Tammerfors och det blev en jämn och spännande kamp in i det sista.
 

SAIK i Finnkampen

(2018-08-28 11:05)
Ett lyckat SM brukar innebära uttagning till Finnkampen och i den svenska truppen återfinns tre SAIK-are, nämligen Sara, Andreas och Vidar. Även i Ungdomsfinnkampen finns SAIK representerat med tre deltagare.
 
Vid Friidrotts SM i Eskilstuna helgen 24-26 augusti hade SAIK en trupp på tretton friidrottare med och med hem fick de tre medaljer och flera finalplatser.
 
I höst startar SAIK upp nya träningsgrupper i friidrott för de barn som fyller 7 år i år. Träningsstart blir i samband med inomhussäsongen i slutet av oktober.
 
Division 2 i Götalandsserien avgjordes i Habo lördag 18 augusti och det blev en spännande match som avgjordes först i den avslutande stafetten.
 
Vid tävlingar i Ljungby i fredags satte Leo Frid Göransson nytt klubbrekord i P17 Kula.
 
Lite i skymundan, på grund av EM i friidrott samma helg, så pågick landskampen Nordiska-Baltiska U23-mästerskapen 11-12 augusti i Gävle. Med i det svenska laget var SAIK-löparna Sara Christiansson och Amelie Svensson.
 
Inte bara Sävedalens AIK, utan också Sävedalens IF känner stolthet över Andreas Kramers prestation vid friidrotts-EM och när de imorgon spelar en av årets viktigaste matcher så vill de tillsammans med SAIK hylla honom i pausen.
 

SAIK invaderar Dybvad

(2018-08-14 13:21)
Under den andra helgen i augusti ökade invånartalet med dryga 10 % i den lilla orten Dybvad i Danmark, när 65 personer från Göteborg flyttade in Dybvads klubbstuga och den närliggande skolan.
 

Andreas tog silver vid EM!

(2018-08-13 13:27)
Sävedalens Andreas Kramer imponerade i försök och semifinal på 800 m och även i finalen visade han vilken form han är och sprang hem en silvermedalj med en tid som tangerade hans eget svenska rekord på distansen.
 
123456

 

 

 

sävedalsloppet

20 oktober 2018

.

FRIIDROTTSSKOLA

Höstlovet vecka 44 2018

.

Sävedalen Inomhus
3-4 november 2018

 

 Friidrottsskola

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


Vi stöder Sävedalens AIK

 

 
Ortopedifemmanssport
.
Allum logga
Logga C&S
 
IK
Logga Com 7
ICA
Positivum 

 

.
GV21K halfmarathon
 
     
springigbg

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 070-233 09 67
E-post: kansli@saik.nu