Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


 
Så fattades till slut det beslut som många fruktat och förväntat sig: Sävedalsspelen 2020 ställs in! Men hav förtröstan, ty vi i Sävedalens AIK är fast beslutna att i juni 2021 arrangera den bästa upplagan av Sävedalsspelen någonsin. Väl mött då!
 
Den enda uppdateringen jämfört med tidigare publicering är att det nu står klart att tävlingssäsongen kommer påverkas märkbart av coronasituationen. På vilka sätt är dock oklart. Beslut om Sävedalsspelen fattas i början av maj.
 
Göteborgsvarvet är inställt och 2-12 april har anmälda löpare möjlighet att skänka sin startplats, ett val som bidrar oerhört mycket till vår verksamhet.
 
Det står nu ganska klart att SAIKs friidrottssektion kommer att behöva kämpa med tunga ekonomiska utmaningar under 2020 och 2021. Åtgärder kommer att vidtas omgående.
 
I helgen avgjordes Solvikingarnas vårtävling 8 km i bästa tänkbara vårväder i Skatås . Det blev SAIK i topp i både herr- och damklassen.
 
Göteborgs Friidrottsförbund meddelar att Götalandsmästerskapen som skulle arrangeras i Friidrottens Hus till helgen är tyvärr inställt med anledning av coronaviruset.
 
Friidrottssektionen kallar härmed sina medlemmar till årsmöte måndag 9 mars kl. 19.00 i klubblokalen (SAIKs kansli) i Vallhamra Sportcenter.
 
Det blev en bra värdemätare för Andreas Kramer som tog guld på 800 m på ISM i Växjö i helgen. Den 9 man starka SAIK-truppen gjorde mycket bra ifrån sig. Det blev 1 guld, 2 brons, en 4:placering och ett par personbästa.
 
Nu går det att anmäla sig som funktionär till 2020 års arrangemang. I år är valbara uppdrag utökade med bl.a. ett nytt lopp för barn i september och två SM-tävlingar.
 
Under sportlovet kommer SAIK att arrangera friidrottsskola måndag-fredag i Vallhamra Sportcenter och anmälan är nu öppen.
 
Sävedalens AIKs friidrottssektion välkomnar härmed sina medlemmar till årsmöte måndag 9 mars i klubblokalen i Vallhamra Sportcenter
 
Andreas Kramer när att slå sitt eget svenska rekord i en gala i ungerska Székesfehérvár. Tiden blev 1.45.34 och han har nu de tre bästa tiderna någonsin i Sverige på 800m. Nu ligger drömgränsen under 1.45 på 800m nära.
 
Det var tidigare klubbkompisen Sara Holmgren som gjort en intervju med Linn för marathon.se, där hon berättar om sin träning och de mål hon har för i år.
 

Göteborg Inomhus

(2017-02-09 13:56)
Många Saikare på Göteborg Inomhus i helgen och det slogs många personliga rekord och säsongsbästan. Malin Strand visade god form på 3000m och nästa stora tävling för Malin är SM i Växjö 25-26 feb.
 
12345

  


 Våra arrangemang 

 

Friidrottsskola
Sommar 2020

 

 KALVINKNATET
Partille 24 september

 

Sävedalsloppet loggaOktober 2020

 

Sävedalen Inomhus
November 2020

 

 Premiärloppet 

 

Sävedalsspelen ny design 2019

2021

 


  

 Puff för vaccinerad klubb

 


 GV21K halfmarathon

.

 

 
IK

 

.
 
     

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0702330967
E-post: kansli@saik.nu

 

 

Vi stöder Sävedalens AIK

 

 

Allum logga

 Sodai Friskvård

ICA

 

Logga C&S

Nötkärnan logo 

 

ICA Maxi Allum Partille logga

 

Ortopedifemmanssport

 

 

Däckpojkarna Partille