Hoppa till sidans innehåll

Egna Nyheter


 

I onsdags var det tårtkalas i Vallhamra Sportcenter, då SAIK ville fira Andreas Kramer och hans tränare för deras prestation vid EM. Även Olle Palm firades då han fick mottaga SFIFs förtjänstmedalj.
 
Veteran-VM pågår för fullt i Malaga och bland de flera tusen deltagarna från över 100 länder har SAIK med en deltagare: Patrik Björk som springer 100 m
 

Jämn Finnkamp

(2018-09-04 12:04)
I helgen avgjordes Finnkampen i Tammerfors och det blev en jämn och spännande kamp in i det sista.
 

SAIK i Finnkampen

(2018-08-28 11:05)
Ett lyckat SM brukar innebära uttagning till Finnkampen och i den svenska truppen återfinns tre SAIK-are, nämligen Sara, Andreas och Vidar. Även i Ungdomsfinnkampen finns SAIK representerat med tre deltagare.
 
Vid Friidrotts SM i Eskilstuna helgen 24-26 augusti hade SAIK en trupp på tretton friidrottare med och med hem fick de tre medaljer och flera finalplatser.
 
I höst startar SAIK upp nya träningsgrupper i friidrott för de barn som fyller 7 år i år. Träningsstart blir i samband med inomhussäsongen i slutet av oktober.
 
Division 2 i Götalandsserien avgjordes i Habo lördag 18 augusti och det blev en spännande match som avgjordes först i den avslutande stafetten.
 
Vid tävlingar i Ljungby i fredags satte Leo Frid Göransson nytt klubbrekord i P17 Kula.
 
Lite i skymundan, på grund av EM i friidrott samma helg, så pågick landskampen Nordiska-Baltiska U23-mästerskapen 11-12 augusti i Gävle. Med i det svenska laget var SAIK-löparna Sara Christiansson och Amelie Svensson.
 
Inte bara Sävedalens AIK, utan också Sävedalens IF känner stolthet över Andreas Kramers prestation vid friidrotts-EM och när de imorgon spelar en av årets viktigaste matcher så vill de tillsammans med SAIK hylla honom i pausen.
 

SAIK invaderar Dybvad

(2018-08-14 13:21)
Under den andra helgen i augusti ökade invånartalet med dryga 10 % i den lilla orten Dybvad i Danmark, när 65 personer från Göteborg flyttade in Dybvads klubbstuga och den närliggande skolan.
 

Andreas tog silver vid EM!

(2018-08-13 13:27)
Sävedalens Andreas Kramer imponerade i försök och semifinal på 800 m och även i finalen visade han vilken form han är och sprang hem en silvermedalj med en tid som tangerade hans eget svenska rekord på distansen.
 
Idag denna fjärde dagen av Friidrotts EM i Berlin var det dags för Sävedalens löpare Andreas Kramer att springa försök på 800 m.
 
Vid helgens USM och JSM hade SAIK med en trupp på 25 friidrottare som efter tre dagars tävlande kom hem med 10 medaljer och flera finalplatser. Tre nya svenska mästare från SAIK blev det dessutom.
 
3-5 augusti, dvs om en vecka är det dags för JSM och USM, som i år går i Huddinge respektive Enskede. GFIF ordnar med gemensam buss och boende för sina klubbar. Läs mer för info om tider etc.
 
123456

 

 

 

sävedalsloppet

20 oktober 2018

 Sävedalen Inomhus
3-4 november 2018

 

 Friidrottsskola

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


Vi stöder Sävedalens AIK

 

 
Ortopedifemmanssport
.
Allum logga
Logga C&S
 
IK
Logga Com 7
ICA
Positivum 

 

.
GV21K halfmarathon
 
     
springigbg

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 070-233 09 67
E-post: kansli@saik.nu