Hoppa till sidans innehåll

Andreas Kramer lämnar Sävedalens AIK

12 OKT 2020 16:08
  • Skapad: 12 OKT 2020 16:08

Andreas har varit med oss i Sävedalens AIK sen han var sju år, han bodde bara ett stenkast från Vallhamra IP där han från början inte bara tränade löpning utan alla av friidrottens grenar. Som förening har vi följt Andreas utvecklas hand i hand med sin tränare Per Skoog. Andreas har haft en fantastisk säsong som tillslut resulterade i ett nytt svenska rekord.  Ullevi Vikingen har nu erbjudit Andreas en ekonomisk möjlighet att göra en satsning mot de Olympiska Spelen. Vi önskar Andreas all framgång på denna resa!

Vår förening befinner sig i en fantastisk period med rekordmånga medlemmar. SAIK har nu över 800 aktiva. Under hösten har vi startat sex nya grupper med barn födda år 2013 och en löpgrupp för motionärer. Vi har över hundra ideellt arbetande tränare och utöver det ett antal arvoderade tränare, inte bara för våra äldre elitaktiva utan sedan tre år tillbaka även en anställd tränare för våra ungdomsaktiva. SAIK har sedan ett år tillbaka en grupp för veteraner som vid SM i vintras var väldigt framgångsrika. Vi vill kunna erbjuda träning på alla nivåer i alla grengrupper. Detta är en satsning som går hand i hand med SAIKs vision inför framtiden – att vi ska vara en förening för både bredd och elit. Till SAIK ska alla vara välkomna, vilket kan betyda allt från motion till en satsning på de Olympiska Spelen. SAIK har en stor grupp elit som presterar på högsta nivå och just nu i alla grengrupper. Precis som så många andra har vi drabbats av den rådande pandemin. Därför kan vi inte matcha Ullevi Vikingens erbjudande och måste släppa Andreas, för att han ska kunna nå sin dröm om framgång i de Olympiska Spelen. Per Skoog kommer ha fortsatt uppdrag för SAIK med ansvar för många av våra duktiga löpare.

Andreas kommer för alltid finnas med oss i våra Sävedalshjärtan som alltid kommer klappa för honom oavsett färger han springer i. 

Skribent: Cecilia Hallin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0702330967
E-post: This is a mailto link

 

Våra Arrangemang

 Friidrottsskola

Höstlovet 2020

 

 Sävedalen InomhusNovember 2020 

 

Premiärloppet 

 

Sävedalsspelen ny design 2019

2021

 Sävedalsloppet logga
Oktober 2021


  

 

  

Du som spelar på Svenska Spel kan via Gräsroten stötta vår förening
genom att lägga till oss på ditt spelkonto.

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


 GV21K halfmarathon

.

 

 

Följ oss på sociala medier


 

.
 
     

 

 

Vi stöder Sävedalens AIK

 

 

Allum logga

 

 

 

 

 

 

ICA Maxi Allum Partille logga