Hoppa till sidans innehåll

Sorg i Sävedalens AIK

2018-11-07 20:00
Det var med stor sorg SAIK idag fick ta emot beskedet att Olle Palm gått bort, efter en tids sjukdom. Hans betydelse för hur klubben utvecklats till att bli en av Sveriges bästa kan inte värderas högt nog.
  • Uppdaterad: 2018-11-07 20:00

In i det sista har Olle fortsatt att vara engagerad i föreningen, upprutsningen av Vallhamra IP och  de arrangemang klubben har. Även om han till slut var tvungen att avsäga sig sina sista engagemang, då orken tills sist tröt, så har han in i det sista varit en värdefull tillgång och bollplank till de som nu fått ta över.

Så sent som i september fick Olle mottaga Svenska Friidrottsförbundets förtjänstmedalj i silver. I samband med det publicerades i Partille Tidning en intervju, som man kommer till genom att klicka här.

Silvermedalj till Olle Palm
Vice ordförande i SFIF, Karin Lundgren, delar ut förbundets förtjänstmedalj i silver till Olle Palm, 18 sep. i år. (Bild: Adam Andersson/Partille Tidning).

År 2015 blev Olle första mottagare av Partille Tidnings specialidrottspris Motiveringen då löd: 
”Olof har i 45 år, de flesta som ordförande, gjort stora insatser för friidrotten i Sävedalens AIK. Outslitlig, idérik och en samlande kraft. Har en stor del i att klubben nu är en av landets bästa friidrottsklubbar. Olof är en eldsjäl i ordets rätta bemärkelse och har varit lika viktig för friidrotten i kommunen som vattnet är för sjöfarten.”

En motivering som fortsatt att gälla för denna unika eldsjäl. Även i samband med det priset publicerades en intervju i Partille Tidning och det blev ett samtal om hur det en gång började i SAIK och mycket annat. Den intervjun hittar man här.

Skribent: Anna Breitholtz
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

sävedalsloppet

20 oktober 2018

.

FRIIDROTTSSKOLA

Höstlovet vecka 44 2018

.

Sävedalen Inomhus
3-4 november 2018

 

 Friidrottsskola

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


Vi stöder Sävedalens AIK

 

 
Ortopedifemmanssport
.
Allum logga
Logga C&S
 
IK
Logga Com 7
ICA
Positivum 

 

.
GV21K halfmarathon
 
     
springigbg

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 070-233 09 67
E-post: This is a mailto link