Hoppa till sidans innehåll

Regler


Anmälningsavgifter

Fr o m 2022-01-01 betalar återigen föreningen de aktivas anmälningsavgifter till tävlingar, under förutsättning att den aktive betalat terminens aktivitetsavgift, att hen tränar aktivt med klubben och att hens funktionärstimmar utförs som stipulerat. Notera att en maxgräns används: SAIK betalar anmälningsavgifter för upp till tre grenar per tävling (alltså inte per tävlingsdag som tidigare).

Anmälningar utöver de tre grenarna per tävling som SAIK betalar faktureras den aktive. Även extrakostnaden för efteranmälan faktureras den aktive i förekommande fall, samt hela anmälningsavgiften vid uteblivna starter, oavsett skäl. En sammanställning av anmälnings- och efteranmälningsavgifter att betala görs efter inomhus- respektive utomhussäsong. Det här gäller för tävlingar i Sverige.

Anmälningsavgifter är en av sektionens största kostnader med avgifter som brukar ligga på 75-150 kronor per grenstart. Vid större tävlingar kan det handla om upp till 200 starter för SAIK. Det är okej att anmäla sig till mer än tre grenar, men man får då betala startavgifterna själv för grenar utöver de tre SAIK står för. Vid uteblivna starter, utan giltigt skäl, får man stå för hela avgiften. Giltigt skäl är ex. sjukdom eller skada, men man ska då snarast meddela sin tränare. Tänk på att om man anmäler till flera grenar så kan det bli lång väntan!

Riktlinjer för deltagande vid USM, Stafett-SM och Mångkamps-SM
Beslutad av Sektionsstyrelsen i SAIK Friidrott 2021-11-22

Dokument att läsa finns HÄR

Anmälningsavgifter - Långlopp
SAIK står för anmälningsavgiften till långlopp, upp till 350 kr, för de som tränar aktivt med en löpgrupp och betalar sin aktivitetsavgift till sektionen. Dessutom ska man ha anmält sig till, och fullgjort, sina funktionärstimmar. Extra avgifter vid sen anmälan fakturerar SAIK den aktive.

SAIK står inte för anmälningsavgiften för lopp som ligger utanför hemmaregionen eller lopp utomlands, undantaget om SAIK ordnar med en gemensam klubbresa. Lopp som prioriteras är SAIKs egna lopp eller lopp arrangerade av andra klubbar som hör till GFIF eller annat friidrottsförbund. SAIK anmäler heller inte till lopp som går samtidigt som våra egna arrangemang. 

Uppdaterad: 31 MAR 2017 11:29 Skribent: Sävedalens AIK

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0702330967
E-post: This is a mailto link

 

Våra arrangemang  

Sävedalsspelen ny design 2019

2022

Oktober 2022

Sävedalen Inomhus

November 2022

JULGRANSFÖRSÄLJNING 2023

 

Premiärloppet

 April 2023 


 


PARTNERS


  

Du som spelar på Svenska Spel kan via Gräsroten stötta vår förening
genom att lägga till oss på ditt spelkonto.

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


 GV21K halfmarathon

.

 

 

Följ oss på sociala medier


 

.

Vi stöttar Sävedalens AIK Friidrott

 

 
ICA Maxi Allum Partille logga