Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Att anmäla till tävlingar

Anmälan till tävlingar görs normalt via klubben och man anmäler sig då i första hand till sin tränare som gör en gruppanmälan till kansliet (som i sin tur sammanställer och gör en kollektiv SAIK-anmälan till arrangören). Använder sig arrangören av ett webbformulär för anmälan är det i första hand tränaren som anmäler.

Har man anmält sig till en tävling förutsätter vi att man också deltar i de grenar man anmält sig till.

Ange namn (för- och efternamn), födelseår, klass, gren och eventuellt årsbästa vid anmälan.

Anmäl i god tid och respektera de datum din tränare satt. Vanligtvis vill vi på kansliet ha in anmälan minst två dagar innan sista anmälningsdagen, och tränaren därför ytterligare någon/några dagar tidigare.

I de undantagsfall då man som aktiv anmäler sig direkt med e-post till SAIK:s kansli är det viktigt att man anger vilken tävling det rör sig om i ämnesraden. Vid anmälan direkt till arrangören skickar man även cc (kopia) till This is a mailto link.

För att anmäla sig till tävlingar som deltagare från SAIK ska man vara medlem och betalat sin medlemsavgift.

Aktuella tävlingar

Kansliet skickar ut information om aktuella tävlingar till tränarna där vi bland annat skriver om hur vi vill att anmälan går till och sista dag för anmälan via kansliet. Tävlingar läggs även in i kalendern på hemsidan. 
Information om aktuella tävlingar hittar man också under fliken  Tävlingsprogram på GFIF:s hemsida.

Anmälningsavgifter

Fr o m 2022-01-01 betalar återigen föreningen de aktivas anmälningsavgifter till tävlingar, under förutsättning att den aktive betalat terminens aktivitetsavgift, att hen tränar aktivt med klubben och att hens funktionärstimmar utförs som stipulerat. Dessutom finns en övre gräns per tävling: SAIK betalar anmälningsavgifter för upp till tre grenar per tävling (alltså inte per tävlingsdag som tidigare.

Anmälningar utöver de tre grenarna per tävling som SAIK betalar faktureras den aktive. Även extrakostnaden för efteranmälan faktureras den aktive i förekommande fall, samt hela anmälningsavgiften vid uteblivna starter, oavsett skäl. Det här gäller för tävlingar i Sverige

Startavgifter är en av sektionens största kostnader med avgifter som brukar ligga på 80-100 kronor per grenstart. Vid större tävlingar kan det handla om upp till 200 starter för SAIK. Det är okej att anmäla sig till mer än tre grenar, men man får då betala startavgifterna själv för grenar utöver de tre SAIK står för. Vid uteblivna starter ska man snarast meddela sin tränare och även ange orsak. Tänk på att om man anmäler till flera grenar så kan det bli lång väntan!

För den som betalar veteranträningsavgift gäller att man själv står för alla anmälningsavgifter.

Inför en tävling

Gå gärna in på arrangörens hemsida när tiden för anmälan gått ut och kontrollera att du/ditt barn finns med på startlistorna. Meddela annars kansliet eller arrangören i god tid, så att vi hinner följa upp.

På arrangörens hemsida hittar man också PM och tidsprogram. Läs igenom!

På tävling

  • Normalt är det avprickning för löpgrenar minst en timme före start. Läs i PM och tidsprogram om vad som gäller och kom i god tid!
  • Hämta ut nummerlappen. Är tävlingen under två dagar används normalt samma nummerlapp även under dag 2, det vill säga den skall sparas och tas med.
  • Kom i tid för att hinna värma upp ordentligt.
Uppdaterad: 27 FEB 2018 17:06 Skribent: Sävedalens AIK

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0702330967
E-post: This is a mailto link

 

Våra arrangemang  

Sävedalsspelen ny design 2019

2022

Oktober 2022

Sävedalen Inomhus

November 2022

JULGRANSFÖRSÄLJNING 2023

 

Premiärloppet

 April 2023 


 


PARTNERS


  

Du som spelar på Svenska Spel kan via Gräsroten stötta vår förening
genom att lägga till oss på ditt spelkonto.

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


 GV21K halfmarathon

.

 

 

Följ oss på sociala medier


 

.

Vi stöttar Sävedalens AIK Friidrott

 

 
ICA Maxi Allum Partille logga