Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

16 APR 2021 13:43
Hej alla Sävens BK vänner

Här kommer lite information från den nyvalda styrelsen i Sävens BK.
  • Skapad: 16 APR 2021 13:43

Årsmötet var ett datorårsmöte i slutet av februari (första i klubbens historia). Årsmötet gick bra, valberedningen hade förberett det mesta. Så här ser den nyvalda styrelsen ut i Klubben.

Ordförande Ingemar Langdell

V ordförande Östen Hallenbert

Kassör Martin Wollhag

Sekreterare Vendela Bjelkholm

Suppleant Stanley Ericsson

Som ni ser så är vi få i styrelsen men det är svårt att få personer att engagera sig i styrelsejobb. Men på varje styrelsemöte är alltid någon från varje sektion kallad så vi blir ett bra gäng. På detta sätt kommer även information ut i sektionerna.

Som alla vet så har coronan satt sina käppar i hjulet även hos oss men vi har jobbat på och jobbar framåt med lite olika punkter. Så här kommer lite information om dessa.

1 Nytt Säven/Hol blad (sponsorsektionen)

2 Byggt ett nytt bollplank för våra ungdomar vid 9-manna plan. Marinders Bygg o Derome har stått för färdigställning av bollplanket.

3 Fortsätter jobba med vår nya hemsida så att alla kan se vad som händer i klubben.

4 Vi söker coronabidrag från RF, men det är lite tungrott.

5 Vi jobbar med att få ner våra elkostnader i fastigheten. Det har varit en energirådgivare från kommunen hos oss 2 gånger. Han har fått en bild på hur det ser ut och kommit med förslag på hur vi kan gå vidare för att få ner elkostnaderna. Hans förslag är att sätta upp några värmeväxlare, byta varmvattenberedaren och sätta upp solceller på verkstadstaket. Som ni förstår så kostar detta en del men vi har i dagarna blivit lovade pengar från RF. Martin Wollhag har full koll på projektet.

6 Vi har nu ingen vaktmästare på Sävevallen. Vi väntar på hur fotbollssäsongen kommer se ut. Om det inte blir matcher så klarar vi det själva att sköta planerna. Men vi hoppas naturligtvis att det blir matcher och då behöver vi en vaktmästare. Det kanske är någon som läser detta som vill hjälpa oss. Hör av er till någon i styrelsen då.

Nu har ni lite insikt i klubben med det vi i styrelsen jobbar med. Om någon har frågor eller funderingar så var inte rädda att höra av er till ordförande Ingemar Langdell 0706094918.

Till sist så hoppas vi att få träffa er på Sävevallen när nu matcherna kommer i gång.

Sävens BK styrelse 20210416

Skribent: Johan Sävenstrand
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sävens BK
Sävevallen, Ljur
44794 Vårgårda

Kontakt:
Tel: 0706094918
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer:

Sparbanken Alingsås

 

Rydlers Bygg

 

Bil & Traktor i Vårgårda

Gabrielssons

 

 

Vårgårdabuss

 

MMVVS

 

Vårgårda Bostäder