Hoppa till sidans innehåll

Angående rådande pandemi!

06 APR 2020 09:44
Här följer ett uttalande från sittande styrelse angående den rådande situation som pågår i Sverige och resten av världen.
  • Skapad: 06 APR 2020 09:44

Från styrelsen angående den rådande situation som pågår:

Från och med vecka 15 ska alla lag i Sävsjö Fotbollförenings verksamhet byta om och duscha hemma inför varje träning.
Vanligtvis brukar ett pris, kallat träningsflit, delas ut på avslutningen för varje år. Vår förening har valt att dela ut det för att ytterligare motivera de barn och ungdomar som tycker om att träna. Detta pris kommer inget lag i verksamheten att dela ut säsongen 2020. Att delta på träning är och kommer alltid att vara frivilligt, oavsett rådande läge i världen!
Då det än så länge inte finns några rekommendationer om att inte arrangera träningsverksamhet utomhus, kommer lag som önskar fortsätta träna få göra detta.
Om någon ledare skulle vilja ställa in lagets träningar under en tid, kommer de ha styrelsens fulla stöd och förståelse i det beslutet!
Om du som spelare, ledare, förälder eller om ditt barn är oroligt i tiderna som råder nu och inte önskar delta i den verksamhet som erbjuds, så har styrelsen full förståelse om man inte gör det fram tills man känner sig helt säker.
Styrelsen följer de rekommendationer och riktlinjer som finns från förbund och myndigheter i dagsläget.
Om man har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta Daniel Hammar Komarica, styrelseledamot, på mail: This is a mailto link eller telefon: 0708749177.
Följ länken för Smålands Fotbollsförbunds (som följer Svenska fotbollförbundets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer) senaste rekommendationer: http://www.smalandsfotbollen.se/arkiv/2020/03/utbildningar-och-samlingar-som-paverkas-av-coronautbrottet/
Mer info finns att läsa på SvFFs och FHMs hemsidor:
/ Styrelsen

 

Skribent: Daniel Hammar Komarica
Epost: This is a mailto link

nastahemmamatch

 

 

 

 

Anmalan_fotbollsskolan

Postadress:
Sävsjö FF - Fotboll
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Besöksadress:
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Kontakt:
Tel: 038210277
E-post: This is a mailto link

Se all info