Hoppa till sidans innehåll

13e omgången

08 AUG 2016 21:45
Under torsdagen drog höstsäsongen igång med hemmamatch mot Sommen.
  • Skapad: 08 AUG 2016 21:45

Efter vårsäsongen så parkerar vi i år igen i botten av tabellen. Men som man brukar säga, när man väl nått botten så kan det bara gå uppåt. Och som det gjorde det i omstarten av tabellen!

Sommen som parkerar några placeringar ovanför oss med häng på de åtråvärda 5 platserna på besök.

Vi rivstartar och full fart ifrån start. Det skapas chanser till höger och vänster, men allt antingen räddas av gästernas målvakt eller skickas utanför. Bollinnehavet domineras av oss under hela halvleken och lite därför kommer Sommens mål som en smärre chock. Efter 3 hörnor på rad, så lyckas de tillslut skicka in den bland nätmaskorna och 0-1. Vi fortsätter skapa men utan utdelning, resultatet står sig i halvtid.

Under pausen är det dock inte någon som känner sig orolig inför uppgiften att gå ut att börja leverera. Hela gruppen känner att detta "har vi" och vi SKA bara vinna!

Starten av andra är precis som första, full fart framåt! Fast nu smälls det in bollar till skillnad från 1a. På 20 min går vi upp i 4-1 ledning. Och suget efter mer bara fortsätter. Sista kvarten gör vi även 5-1 och 6-1, som blir slutresultat. Mycket väl genomförd match av alla, med lite extra plus för Chris, Jonas och Ryan som idag var grymma mot sina försvarare!

Skribent: Daniel Hammar Komarica
Epost: This is a mailto link
Sävsjö FF - Tr.matcher Höglandet FDK
Hägnevägen 7
576 33 Sävsjö
Telefon: 038210277
E-post: This is a mailto link

nastahemmamatch

 

 

 

 

Anmalan_fotbollsskolan

Postadress:
Sävsjö FF - Fotboll
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Besöksadress:
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Kontakt:
Tel: 038210277
E-post: This is a mailto link

Se all info