Hoppa till sidans innehåll

14e & 15e omgången

22 AUG 2016 19:26
Sammanfattning av de två senaste matcherna.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2016 08:44

14e omgången

Tjust stod för motståndet på bortaplan. En viktig match för bägge lagen och det kunde kännas på spelet att matchen betydde mycket.

Tjust tryckte på i början och skapade många bra chanser. Dem tog även välförtjänt ledningen efter en hörna. Vi försöker komma igång men maskineriet går knackigt. Dock får vi till den förlösande kvitteringen och strax därefter tar vi också ledningen.

I andra fortsätter Tjust att spela långt, men våra mittbackar Max och Matt reder ut det mesta. Och när målen börjar trilla in framåt för oss tappar våra motståndare i styrka. Slutresultatet skrivs tillslut till 6-2 och värt att nämna är Max frisparkskanon från ca 22-23 meter!

 

15e omgången

Denna gång var det Tuna som stod på andra sidan plan.

Vi startar matchen på ett hyggligt sätt, men tabelltrean visar varför där ligger där dom ligger. Vi skapar ett par fina chanser men utan utdelning. Tuna använder sig av sitt starka forwadspar gång efter annan, vilket skapar oreda i vårt straffområde. Trots det är det vi som tar ledningen efter en fin sekvens på vår vänster flank. Tyvärr kvitterar Tuna några minuter innan halvtidsvilan.

Andra halvleken blev som sådan att vi var det spelförande laget, med vissa heta chanser medans Tuna låg på kontring, fast snäppet hetare chanser. Resultatet står sig matchen ut och det får ses som rättvist trots allt.

 

Nu laddar vi om inför fredagens bortamatch mot Tranås!

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Daniel Hammar Komarica
Epost: This is a mailto link
Sävsjö FF - Tr.matcher Höglandet FDK
Hägnevägen 7
576 33 Sävsjö
Telefon: 038210277
E-post: This is a mailto link

nastahemmamatch

 

 

 

 

Anmalan_fotbollsskolan

Postadress:
Sävsjö FF - Fotboll
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Besöksadress:
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Kontakt:
Tel: 038210277
E-post: This is a mailto link

Se all info