Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsavslutning 2019

14 OKT 2019 20:24
Årets ungdomsavslutning ägde i år rum på Boda borg! Där delades även stipendiet Simon Strömqvists minnesfond ut.
  • Skapad: 14 OKT 2019 20:24

Det var cirka 130 leksugna barn och ungdomar som deltog i årets avslutning på Boda Borg. Ungdomsutskottet och Linus Bringevall, ägare på Boda Borg, hälsade välkomna och efter en kortare genomgång var det full fart. 

Efter ett par timmars äventyr var det prisutdelning och fika! Många applåder och skratt senare avslutades dagen och förhoppningsvis många glada miner. 

Även årets stipendiat av Simon Strömqvists fond korades. I år gick det till Dennis Nenic, P05. Motiveringen löd enligt följande: "Stipendiet 2019 går till en spelare som visat framfötterna på och utanför planen. Med sin spelförståelse har han blivit en viktig kugge i sitt lag, där även hans brytningsspel har gjort att få motståndare tagit sig förbi honom på plan. Utanför planen representerar han klubben på ett föredömligt sätt och han har även varit aktiv som ungdomsdomare."

Föreningen passar även på att rikta ett stort tack till Lennart Arbin, vars bidrag gjorde att vi kunde ha avslutningen på Boda Borg, Linus Bringevall och Boda Borg, alla ungdomsledare som kämpat under säsongen och framförallt våra barn och ungdomar!

Skribent: Daniel Hammar Komarica
Epost: This is a mailto link

nastahemmamatch

 

 

 

 

Anmalan_fotbollsskolan

Postadress:
Sävsjö FF - Fotboll
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Besöksadress:
Hägnevägen 7
57633 Sävsjö

Kontakt:
Tel: 038210277
E-post: This is a mailto link

Se all info