Hoppa till sidans innehåll
Luleträffen 2013

Medaljer för Senex i helgen.

20 OKT 2013 23:51
Först vill vi gratta Paul Roos som kommer hem med två bronsmedaljer från veteran NM i Norge. En fantastisk bra prestation av nestor Roos. I helgen har också Luleträffen spelats med 1 guld, 1 silver och 1 brons till Senex.
  • Skapad: 20 OKT 2013 23:51

Åsa Björkman tillsammans med Annica Zettervall från Örån (Arvidsjaur BMK) vann damdubbeln i A-klassen efter stark spel i en mycket rafflande 5-pool där tre av paren hade 3-1 i matcher varav två par hade 6-2 i set och det tredje 6-3 i set. Med två par kvar med lika i seträkningen (6-2) så vann Åsa och Annica guldet genom att de vann det innbördes mötet mot Carro och Ida som också hade 6-2 i set.

 

Hans och Tom tog sig till final i herrdubbel A där de förlorade mot det mycket duktiga paret Patrik Norman, Hudiksvall och Hans Sundström, Skellefteå som kunde vinna i två raka set genom ett snabbt och flackt spel med få missatg.

 

Den största överraskning var dock Frank Rizo´s brons i herrdubbel B. Frank som spelade med Christoffer Rova från Kiruna hade matchboll i avgörande set i semifinalen mot far och son Petterson från BMK Fjädern men förlorade till slut med 24-22 i en mycket rafflande och svängig match där pappa Tommy gjorde en fantastisk räddning på en av Frank´s fantastiska droppar i slutet av matchen där han kastade sig och lyckas med en perfekt diagonal undanläggning.

 

Slutligen vill jag också nämna Anton Andersson och Rolf Åström som deltog i herrdubbel C där de åkte ut mot de andra sidade gamla rävarna från Skellefteå, Sture Marklund och Jonas Lundkvist. Rolf spelade dessutom singel där han vann en match och förlorade en jämn tresetare i sin pool. Bra jobbat av er. 

Skribent: Hans Hannlöv
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Senex Badmintonklubb - Badminton
Hans Hannlöv, Rågångsvägen 19
97442 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info