Hoppa till sidans innehåll

Försäljning av ullmax


Alla deltagare i skidornas verksamhet ska sälja ullmax. Varje aktiv familj skall sälja för minst 1500 kr under perioden 20 september 2018 - 28 februari 2019. Det finns möjlighet att köpa sig fri till summan 800 kronor, kontakta då ullmaxansvarig. För barn födda 2013 är försäljningen frivillig. Varje familj har eget ansvar att få en produktkatalog och informationshäfte.

Väska

Det finns en väska med produkter som man kan låna hem och ta med när man säljer Ullmax. Väskan bokas hos Stefan eller Annica och du har då ansvar för att hämta/ lämna väskan samt för innehållet i väskan. Instruktioner och innehållsförteckning finns i väskan.

Säljarinformation

För varje kund kan du använda blanketten som finns med i detta häfte. Man får själv kopiera upp fler. Eller så finns det ett beställningshäfte. Du väljer det som passar dig som säljare bäst.
- När du är klar med försäljningen och ska beställa varorna går du in på ullmax hemsida via länken på skidornas hemsida. www.idrottonline.se/sidensjoIK-skidor eller www.ullmax.se
Läs mer under rubriken ”Instruktion ullmax beställningsfunktion”.

- Utifrån de beställningar som har kommit gör Annica Backlund (Sidensjö IK:s huvudadminstratör/ansvarig) en sammanställning på måndagar och ca två veckor senare kan du hämta varorna i skidstugan t.ex. vid ett träningstillfälle. Tänk på att du måste skriva ut dina ordrar eftersom du måste ha med dem när du hämtar ut dina varor.
- Du ansvarar för att lämna ut varorna till din kund. På betalningsbladet fyller du i kundens ordernummer så att du är förberedd när nu lämnar ut varorna till kunden.
Kunden swishar sin betalning i samband med att de får varorna av dig. De visar då upp betalningen för dig när de mottar varorna.  Vid swishbetalningen måste följande stå med i meddelandet: Ullmax, Ordernummer och beställarens namn.

Sidensjö IK Ullmax QR-kod

Har kunden inte tillgång till swish så ger du dem ett betalningsblad där de kan betala till vårt bankgiro. Tänk på att det återigen är viktigt att ordernummer och köparens namn anges.

Frågor om beställning/ Reklamationer
Annica Backlund 070-58 59 402

 

Instruktion Ullmax beställningsfunktion - Säljare.

1. Gå in på vår hemsida www.idrottonline.se/sidensjoIK-skidor och klicka på Ullmaxrutan som finns till höger. Då kommer du till ullmax, klicka då på ”nyckellåset” uppe till höger. Har du glömt dina inloggningsuppgifter, klicka då på ”glömt bort loginuppgifter” så får du ett mail med en länk till att få ett nytt.
Är det första gången du säljer ullmax gör du på följande sätt:
- Registrera mig som ny säljare.
- Förening/lag/skolklass= Sidensjö IK.
- Fyll i namn, mobilnummer och e-post.
- Välj ett lösenord.
- Gå vidare.

Aktivera din speciella säljlänk som är ett komplement till katalogen som du kan skicka till potentiella kunder. Som säljare får du bonus i form av en värdecheck och du kan tjäna ihop upp till 300 kronor.

2. Klicka på ”lägg till order” och fyll i kunduppgifter (namn, ev. mail och mobilnummer) och fyll i ordern genom att skriva artikelnumret i ”sök artikel”. När kundens order är klar, klicka på ”spara order”. Därefter gör du en ny order för varje kund. Skapar en ny genom att klicka på ”lägg till order”.

3. När du är klar med alla dina beställningar så slutför du genom att klicka på ”skicka sparade order”. Då skickas de till Annica som är föreningens ullmaxansvarige.

4. Skriv ut dina ordrar (finns som pdf) och spara dem. Du måste ha med dem när du hämtar ut dina varor samt när du delar ut de till kunden för att få med deras ordernummer vid betalningen.

5. Nu är du klar, logga ut.

Lycka till!

Bilaga: Komplett instruktion

Uppdaterad: 10 OKT 2017 15:50
Epost: This is a mailto link

 

Våra sponsorer:

Sidensjö Sparbank

 Intersport

Sidensjö Trafik

Stena Recycling

Synsam Örnsköldsvik

Mekonomen Bilverkstad

Sidensjö Handelsbod

 

 

Trimtex

Postadress:
Sidensjö IK - Skidor
Angermannus Väg 14
89395 Sidensjö

Besöksadress:
Skidstugan i Stig
89395 Sidensjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info