Hoppa till sidans innehåll

Sigma BK


Välkommen till Sigma Bowlingklubb i Upplands Väsby. Sigma BK består idag av ca.35 medlemmar. Klubben har två representationslag i seriesystemet, A-laget i division 1 och Farmen-laget i division 2. Våra träningar samt matcher spelas i Eklunds Bowling (Sigma Centrum).

Varje tisdag så har vi träning där vi inleder med klubbmöte och ev. laguttagning kl.19:45 inna själva träningen startar. Mötet hålls i hallens klubbrum.

Första tisdagen varje månad så har vi medlemsmöten för samtliga medlemmar i Sigma BK. Medlemsmötet hålls i klubbrummet med start kl. 19:30.

Sigma BK:s styrelse samlas med jämna mellanrum för att diskutera dagens- och framtidens situation för klubben och föreningen.

Om du är intresserad över vår klubb, våra spelare eller vår förening, vänligen kontakta vår ordförande Peter Rooslien eller vår sekreterare Håkan Holstein (070-559 59 13) likaså om du är intresserad över att börja spela bowling i vår klubb oavsett om du är nybörjare, junior, senior eller erfaren bowlare.

Du är också mer än välkommen att komma ner och heja på oss under våra matcher. Vänligen gå in på Sigmakalendern eller på Tabell & Spelschema för att se när alla våra matcher spelas.
Vi behöver ditt stöd!

Om du inte har möjlighet att stötta oss live så kan du alltid följa med oss online via live scoring.

Till scoring.se - klicka här!

 

Uppdaterad: 06 JAN 2018 22:01 Skribent: Pontus Karlsson
Epost: This is a mailto link

 

Eklunds Bowling

Hammarbyvägen 16
194 22 Upplands Väsby
08-590 310 10

Till hemsidan: klicka här


 

Kontaktuppgifter

UK
Christian Forsebrink, Mats Eklund och Leif Sjöblom
 

Sponsoransvarig
Peter Rooslien
070-3363000

 

Hemsida ansvarig
Åsa Nylund

Postadress:
Sigma BK - Bowling
Håkan Holstein, Björkvallavägen 58
19439 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info