Hoppa till sidans innehåll

Ishallen stänger 22/3

20 MAR 2020 11:58
I samråd mellan Wings HC, Sigtuna Skridskoklubb och Sigtuna Kommun har beslut idag fattats att stänga ishallen i Märsta efter sista passet, söndag 22/3. Det är en vecka tidigare än beräknat.
  • Skapad: 20 MAR 2020 11:58

Till alla åkare och vårdnadshavare, Sigtuna SK

Det innebär att Sigtuna Skridskoklubb missar tre träningspass och skridskoskolan ett sista pass.
Flera av lagen inom Wings verksamhet har redan valt att avsluta säsongen då alla matcher, cuper etc. är inställda. Skolor inkl. ishockey gymnasiet har avslutat säsongen. Under rådande omständigheter känns det inte rätt att hålla hallen öppen och för kommunen skulle det innebära en stor ekonomisk besparing som skulle kunna användas till annat samt att personal har möjlighet att utföra andra sysslor än drift av ishallen.
Vi planerar att genomföra eftersäsongsträningen enligt tidigare utskick men anpassar givetvis även denna om det kommer nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Vi är tacksamma över svar angående medverkan i eftersäsongsträningen från er som inte redan gjort det.
Vi tycker alla att det är tråkigt att behöva avsluta säsongen i förtid men hoppas att ni har förståelse för detta i dessa märkliga och svåra tider. Vi vill passa på att tacka alla fantastiska åkare och föräldrar för all träningsglädje och engagemang den här säsongen och önskar er varmt välkomna tillbaka HT 2020. Mer information om säsongsstart i ishallen för träningsgrupper och skridskoskola kommer under våren.
Alla som har lånat skridskor från klubbens skridskobank ska återlämna dessa senast på söndag kl 12.00. Vi finns på plats idag mellan 16.45-18.30 och på söndag 9.00-12.00. Kom även ihåg mjuka och hårda skydd som lånats med skridskorna. 
Alla barn i skridskoskolan kommer att få ett diplom på söndag! 
Med vänlig hälsning
Tränarna och styrelsen, Sigtuna SK
Skribent: Clara Hildebrand
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sigtuna SK - Konståkning
Marianne Perslow, Pinbackshallen, Nymärstagatan
19530 Märsta

Besöksadress:
Sigtuna Skridskoklubb, Pinbackshallen, Nymärstagatan
19530 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link