Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Sillhövda AIK:s Gästbok.

Regler för Gästboken: 

 •  
  • Inlägg får inte innehålla svordomar eller könsord.
  • Det får inte förekomma förtal eller förtryck som kan uppfattas som kränkande av enskild eller grupp av personer.
  • Det får inte förekomma inlägg som särbehandlar personer avseende hudfärg, etniskt ursprung eller religion.
  • Sillhövda AIK förbehåller sig rätten att ta bort inlägg från Gästboken om inte reglerna följs.
  • Alla inlägg, som är undertecknat eller insänt med SAIKs namn, kommer att tas bort. Föreningen Sillhövda AIK vill inte ansvarar för inlägg i SAIKs namn med okänt insändare.

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
23 augusti 2011 16:29 av Jens M

Till Stefan

Men då ska vell inte Saiks ledning gå ut o säga till spelarna att vi skriver inga kontrakt, de komplicerar bara allt och vi kommer inte hindra någon som vill lämna lr sätta några käppar i hjulen? Men på den punkten verka du inte vara så påläst så kan förstå att mitt resonemang låter konstigt för dig! Men sj tycker jag de är fult att lova guld o gröna skogar o sen inte fullfölja de man en gång stod o sa... Och vadå "Grattis till vinsten"?, nu förväxlar du nog mig med någon annan...

19 augusti 2011 11:08 av Persson

Bussen går...

...kl.16.20 fr torget, destination Rosenholm!

18 augusti 2011 15:28 av Suppoter

UNDERBART!!

Tack för igår pojkar!!! Underbar seger mot Lyckeby...En derbyseger slår allt, precis allt!! Hoppas ni fortsätter nu :)....Ses o hörs nästa Lördag mot Berga på hemmaplan :).....

18 augusti 2011 09:58 av Stefan

Till Jens

Kallar det vad du vill, kanske Emmaboda som ligger i en korpserier (förbundsserier), men SAIK som nu tillhör Svenska fötbollsförbundet är inte "klassade" som korpen. Nog om det... Nu var det nog ett tag sedan SAIK skrev över någon under pågående säsong vilket är en väsentlig del av hela frågan. Jag förstår att du är bitter...men det är bara att vakna upp till fotbollen -11! Samtliga klubbar i Blekinge hade nog agerat likadant under en PÅGÅENDE säsong!För övrigt,
GRATTIS till vinsten igår!

18 augusti 2011 00:02 av Jens M

Till Stefan

Men i såna här "korpserier" som detta handlar om och på denna nivån där det mer är en social grej o sparka lite boll ihop ska de vell endå kunna ske på ett smidigare sätt? Saik betalar ju inte för spelare när dem kommer till Saik så varför ska dem då ta betalt när dem lämnar? I mitt öra låter de ju då mer som de bara är föreningen som vill ha o ha...?

17 augusti 2011 23:27 av Özil

...

bra skrivet Stefan, tror ändå inte "rimligt" kommer förstå.

17 augusti 2011 22:16 av Stefan

Övergångar forts.

Alla aktiviteter osv är också en utgift för en förening- dvs en fotbollsförening är även ett socialt forum!

Så låt oss bara inse faktum till dagens faktum!

17 augusti 2011 22:14 av Stefan

Övergångar!

Kan ni inte bara inse att det fungerar så under pågående säsong! Har man spelare i en förening i början på året och dessa under resans gång vill lämna så är det väl ganska så rimligt att man ska få en symbolisk summa pengar. Dessa pengarna kan man ju se som en summa som man kan lägga på någon ny spelare!
Ni måste vakna upp ur Eran drömvärld där man bara ska ha och ha- föreningen ska väl ha sin del för "utbildningen" eller för att man "tar hand" om spelare på ett socialt sätt!

17 augusti 2011 19:39 av Rimligt

Till skuggan

Är det rimligt att begära 4000:- för en spelare som inte spelat seriöst på 3-4 år? Låt han gå så kanske han kommer tillbaka någongång annars är han väl borta för alltid! Han får ju ändå gå gratis om några månader

17 augusti 2011 17:03 av Skuggan

Till Undrare

Hej Undrare! Kan du inte nämna personen namn så dom flesta vet? Jag vet att fd Saik spelare vill gå till Emmaboda och vill att Saik ska betala övergångs kostnaden! Tkr du det är rimligt att det ska gå till på sätt?

 

 

 

 

Postadress:
Sillhövda AIK - Fotboll
Bredasjön, Bredasjön
37337 Holmsjö

Kontakt:
Tel: 0734188735
E-post: This is a mailto link

Se all info

fribergs_golv

 

 

 

 

folkesson_ny

 vida_logga

 SalebodaDack2 

frese

Pernillas Klipphörna

Tempo Holmsjö

sydöstran

 blt