Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Sillhövda AIK:s Gästbok.

Regler för Gästboken: 

 •  
  • Inlägg får inte innehålla svordomar eller könsord.
  • Det får inte förekomma förtal eller förtryck som kan uppfattas som kränkande av enskild eller grupp av personer.
  • Det får inte förekomma inlägg som särbehandlar personer avseende hudfärg, etniskt ursprung eller religion.
  • Sillhövda AIK förbehåller sig rätten att ta bort inlägg från Gästboken om inte reglerna följs.
  • Alla inlägg, som är undertecknat eller insänt med SAIKs namn, kommer att tas bort. Föreningen Sillhövda AIK vill inte ansvarar för inlägg i SAIKs namn med okänt insändare.

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 oktober 2010 11:09 av emmaboda..

va!?

Är Kim Johansson inte singel?! Kim är sillhövdas sexigaste spelare, lite kort men fan va fin. Hoppas att det inte håller med den andra tjejen.../ Emmaboda tjejen..

15 oktober 2010 00:49 av Fredde

Fin

Du e fin du musslan(ja Kim är lagets nya mussla, visste ni inte det??) förstår om du har svårt att komma på matchen.. Bio och fredagsmys med tjejen står ju ganska högt upp på din lista nu.. Bingolotto på söndag eller? Bridge måndagar? Ta upp din karriär som bugg-mästare på tisdagar?

14 oktober 2010 19:08 av mr hok

match.

Haha! Då måste man nästan vara på plats.

14 oktober 2010 18:51 av Råbart

Match?

Välkommna till Vedebyhallen imorn 20.00, där bjuds de på kaffe o krans samtidigt som ni kan beskåda de allra senaste vintermodet 2010! Alla nya kollektioner av frillor, svettband och plastklubbor kommer att finnas där för beskådan. I paus uppträder Hippfredde och Mr.Jösse som bjuder på dem senaste snurrfinterna i takt till "waka waka"! Missa inte detta unika tillfälle! Väl mött.

Så skulle du skrivit Fredde ;)

14 oktober 2010 14:52 av Antonio

mmmfff..

Okej Freidrich!

14 oktober 2010 13:05 av Fredde

Matchelainen

Hallo Mate`S!! Hoppas allt är kanon med er grabbar, tänkte bara upplysa er om att Vi har hemma match imorgonkväll i vedebyhallen,20:00! hade varit väldigt kul med lite SAIKAare på matchen! Lovar er redan nu 3 points från min sticka! Ha det gott tills vi ses

9 oktober 2010 18:28 av Preben

INTERN-MATCH

Lördag 16 oktober kl 13.00 spelar Sillhövda AIK en intern match i Bredasjön, där flera spelare från olika föreningar är inbjudna att delta. Efter matchen blir det lite mat i klubbstugan. Nya tränaren, Anders Madsen, vill därefter presenterar sitt upplägg för den kommande säsongen.
Bussen avgår från Stortorget i Karlskrona kl 11.45.

7 oktober 2010 19:04 av uno

uno

6 kanske 7 nya spelare tro jag vi behöver

5 oktober 2010 16:30 av Marcus

...

Vi löser d Anton! Hoppas alla stannar tills nästa år. O att d kommer till ett par spelare. Nästa år satsar vi för fullt! Börjar redan nu i inomhusturneringarna:) är d någon som vet när vi drar igång o tränar inomhus? Ska bli jävligt skoj!

5 oktober 2010 12:19 av Fredde

Underbart!

Äntligen händer det någonting här på hemsidan, nu visar det ju bara att folk runtomkring bryr sig pojkar! All publicitet är bra publicitet.. Inte riktigt kanske men ni förstår vad jag menar! Men som preben säger.. sluta med det anonyma! Blir nog bra det här tillslut..

 

 

 

 

Postadress:
Sillhövda AIK - Fotboll
Bredasjön, Bredasjön
37337 Holmsjö

Kontakt:
Tel: 0734188735
E-post: This is a mailto link

Se all info

fribergs_golv

 

 

 

 

folkesson_ny

 vida_logga

 SalebodaDack2 

frese

Pernillas Klipphörna

Tempo Holmsjö

sydöstran

 blt