Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Sillhövda AIK:s Gästbok.

Regler för Gästboken: 

 •  
  • Inlägg får inte innehålla svordomar eller könsord.
  • Det får inte förekomma förtal eller förtryck som kan uppfattas som kränkande av enskild eller grupp av personer.
  • Det får inte förekomma inlägg som särbehandlar personer avseende hudfärg, etniskt ursprung eller religion.
  • Sillhövda AIK förbehåller sig rätten att ta bort inlägg från Gästboken om inte reglerna följs.
  • Alla inlägg, som är undertecknat eller insänt med SAIKs namn, kommer att tas bort. Föreningen Sillhövda AIK vill inte ansvarar för inlägg i SAIKs namn med okänt insändare.

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 juli 2010 22:39 av Jerry

Ändring av match

B-lagsmatchen borta mot Torhamn är flyttad till torsdag den 5/8 kl.18.30.

28 juli 2010 21:42 av Preben

Ytterligare en kommentar till ”Före detta spelare”

Nja, en öm punkt vill jag inte kalla det, snara en orättvis kritik av en bedömningsfråga ang spelares förmåga att slå sig in i laget. Hur många spelare jag ser som bra vet du inget om. Och alla har chansen att prestera på träningarna, så bästa laget kommer att starta. I sakens natur kan inte alla få spela mer än vad de gör, någon måste i så falla spela mindre. Men svara gärna på min tidigare fråga: menar du man ska spela med starkaste laget?

28 juli 2010 21:10 av Före detta spelare.

Preben!!!!

Kul att någon vaknade och jag tog nog på en öm punkt. Synd att du bara ser 11 spelare som är bra, jag ser ju flera som är bra. Men som INTE får chansen skrev jag ju. Tycker ju att ingen är dålig så alla borde ju få spela mera än vad de gör. Att de ligger bra till vet jag ju det har jag inte missat. Är ju inte för inte jag följer dem !!!!!!

28 juli 2010 18:24 av Preben

Anonyme insändare

För kännedom kommer alla inlägg som är undertecknat eller insänt med SAIKs namn, att tas bort. Föreningen Sillhövda AIK vill inte ansvarar för inlägg i SAIKs namn med okänt insändare.
Preben - Webbmaster

28 juli 2010 18:07 av Preben (inget synonym)

Kommentar till ”Före detta spelare” #1

Va jag förstår på dina inlägg är du arg över att SAIK spelar med bästa laget - ja va är ditt syfte äntligen? Att du har svårt att förstå hur tränarna tänker, säger väl lite mer om dig än om tränarna. Truppen är stor och jämn, det syns klart i tabellerna för både A- och B-laget. Hur tränarna motiverar spelarna – skulle du ändå inte förstå. Men jag rekommenderar en tränarutbildning där man bl a lär sig sådant.

28 juli 2010 18:06 av Preben (inget synonym)

Kommentar till ”Före detta spelare” #2

Att tränaren förvaltar laget ok, visar förre årets placering som 5:a och i år ..?! För kännedom kan jag berätta att laget har haft en annan startelva än senaste. Eller menar du att man inte ska spela med starkaste laget varje gång?

Kom gärna ner till Bredasjön och ta del i föreningens arbete – det finns massor att göra

28 juli 2010 15:27 av Publik

svar på föregående talare!

Vadå, nu förstår jag inte!? Matchen senast spelades väl det med bästa laget? Kunde bara se att Andreas hade gått in med! Sen en hel Markus G är ju guld värd med. Så det är nog inte många som vet vad du pratar om nu!

27 juli 2010 22:57 av Före detta spelare.

Sorgligt

Et stort fång Ris till Tränaren och hans kompanjoner som förvaltar sitt lag Uselt. Man har svårt att förstå hur du tänker el. om Du/Ni över huvudet tänker. Du/Ni skryter om ert lag att truppen är stor och jämn, men hur kan då dessa killar som sitter på bänken match efter match och som kan i bästa fall få komma in de sista 10-15 min. Hur motiverar du dessa duktiga grabbar eller de kanske inte tillhör den starka omtalade truppen. Det ser lika dant ut även under träningsmatcher....

27 juli 2010 22:57 av Före detta spelare.

Sorgligt (forts)

...Hur länge tror du de kommer att sitta där ? Och hur ska de kunna visa va de kan, de får ju inte ens chansen? Har de något självförtroende tror du? Nej du! Något du/ni ej kan är att förvalta ett bra lag så det håller mer än en säsong. ( Det tror jag inte) Vad är det som gör att du inte våga ändra och ta tillvara på alla killarnas kapacitet och gnista? Du har inte vågat ändra din start 11 någon gång.Så vart är din BREDA OCH STARKA TRUPP som du talar om hela tiden??????

22 juli 2010 11:44 av #3

eller??

Kunde lika gärna varit familjen kjellsson nere vid sin sjö i vintras!

 

 

 

 

Postadress:
Sillhövda AIK - Fotboll
Bredasjön, Bredasjön
37337 Holmsjö

Kontakt:
Tel: 0734188735
E-post: This is a mailto link

Se all info

fribergs_golv

 

 

 

 

folkesson_ny

 vida_logga

 SalebodaDack2 

frese

Pernillas Klipphörna

Tempo Holmsjö

sydöstran

 blt