Hoppa till sidans innehåll

Träningspass 2015


  Träningspass 2015

December

2015-12-27: Årets sista gemensamma träningspass blev ett härligt Dopp-i-DanskaFalls-Grytan-pass. På hemvägen avslutades med jägarmarsch.

2015-12-24: Julaftonsjoggen 2015! Mycket glädjande att cirka 25-30 personer valde att deltaga i årets Julaftonsjogg vid Tönnersjö Bygdegård. Stort TACK till Anette Kroon och Lars-Uno Kroon som hade tänt marschallerna, fixat tipspromenaden och glöggkontrollen med musik, vägledde löparna m.m. Tack även till Martin Pedersen som eldade en brasa och fixade kokekaffet, Karen Ljungman för supergoda hallongrottor, samt alla som bidrog till gemenskapen och en underbar inledning på julafton! GOD JUL!

2015-12-20: Vintermörkret ger vika och ljuset återkommer nu när vi närmar oss Vintersolståndet. Idag var det inga problem att hålla värmen på blandpasset. Tack för dagens svett och morgondagens träningsvärk, ja tack Eskil Svensson som nu går in på det 8:e året som ideell löptränare! Tack även till Carl-Bertil som bjöd på sin goda hembakade "karlakaka" till fikan!

2015-12-17: Tusen TACK Helena Hallgren samt Marie och Christoffer Brehmer för ännu ett fantastiskt marschallpass i vintermörkret! Det gällde att springa en rundbana markerad med marschaller och vid ett antal stationer utföra armhävningar, utfallssteg, plankan m.m. Avslutades med mysigt trädgårdsmingel med glögg o pepparkakor. Tack även till Eskil Tegberg som sjöng en sång som han själv skrivit texten till. Nu är det juluppehåll med torsdagsträningarna - men 2016 är vi på språng igen! Söndagsträningarna fortsätter som planerat.

2015-12-13: Vilka stjärnor till gossar som idag på Luciadagen sprang Distanspass. Först ett varv runt Simlången och därefter en runda via Björkelund och Hjälmsryd. Ingick lite naturell hinderbana efter stormen. SIF-löparna fick både njuta av en magiskt vacker morgon, trevligt löparsällskap samt av Lasse Kroons hembakade äppelpaj till fikan!

2015-12-10: Löpfysik. Varierade styrkeövningar anpassade för löpning. Vilken Nobelafton! P.g.a. kommunens tekniska problem (slocknad lampa på Galgberget) kunde man tyvärr inte se nyansen på kvällens röda matta när hederslöparna gled ur de glänsande bilarna. Genomgående mode för aftonen var enligt lager på lager-principen kompletterat med neonfärgade västar, mycket tjusigt!
Kvällens Nobeldrottning Sara Ericsson bar en trendriktig tvådelad kreation med för aftonen matchande löpvänliga skor, när hon tog täten och snabbt skred ner för lasarettsbacken, och man kan konstatera att SIF:arna hade kommit ner snabbare än blixten för trappan i Blå Salen i Stockholms stadshus! Enligt vanligtvis välunderrättad källa så sågs många bubblor i kvällens rikliga vätskeutdelning. Efter kvällens svettutdelning slapp vi tack o lov att sitta stilla 4-5 timmar vid honnörsbordet. Tack Sara för kvällens Löpfysikpass!

2015-12-06:

2015-12-03: Trappintervaller. Korta trappintervaller varvat med övningar för styrka och spänst..

November

2015-11-29: Årets sista Backrace. Ojojoj vilket Backrace! Varken åska eller hagelskur avskräckte någon från dagens träningspass. Rumpenissarna hade inte hunnit adventspynta sina små julgranar innan alla SIF-arna hade nått toppen av Brearedsfjället!

2015-11-26: Backträning. 3 km uppvärmning följt av jägarmarsch och etiopiska backar.

2015-11-21: Obs Lördagsträning (ingen träning söndag 22/11) Samling IP kl 13:00. Eskil S. ledde ett pass där vi sprang ca 1½-2 timmar. Mats Mandegård hade fixat vätske-och energikontroll med diverse inlagda styrkeövningar i Mahult. Passet avslutades med dusch o bastu. Därefter sågs vi kl 16:00 vid årsmötet på Tallhöjden. Efter mötet erbjöd Tallhöjden förtäring.

2015-11-19: Helena H. höll i kvällens pass med Ultrakorta, explosiva Tabataintervaller i city.

2015-11-15: Vilka hästkrafter det finns i SIF - t.o.m. hästarna var förvånade! Efter uppvärmning i Arnes backe blev det lååååånga intervaller i Böshult. Starkt kämpat av alla! Klubbens snabbaste 75-åring bjöd på tårtor till fikat - Tack Martin!

2015-11-12: Tack Helena H. för kvällens fantastiska Citypass! Fartpass längs Nissan med 3 st stationer med styrkeintervaller vid lämpliga ljuspunkter i city dvs i lekparken, på Storgatan samt under Stadsbiblioteket. Vet inte vem som hade högst puls: löparna som rusade över Stora Torg mot Systembolaget - eller personalen inne på Systembolaget som såg alla löparna komma rusade mot dem!

2015-11-08: Tack Eskil S. för dagens Zlatanpass! Nattens storm avtog och kl 10:00 var det blå himmel och inte mkt vind = perfekt löparväder. Idag var det ett bollpass där det gällde att springa med boll på varvbana med bl.a. koner och naturhinder. Bra kämpat!

2015-11-05: Bensprattel på Galgberget! Torsdagkväll sprang vi mellan olika stationer och körde olika övningar för benstyrka. Regnet upphörde i god tid innan träningen och höstmörkret intog Galgberget. Tack Rikard J. för kvällens svett och morgondagens träningsvärk!

Oktober

2015-10-29: Pannlampspass. Vi springer trail/terräng i skogen runt Galgberget. Tack Helena H. för kvällens fantastiska pannlampspass! Ett 15-tal "ljushuvuden" deltog i uppvärmningen bland prasslande höstlöv i bokskogen innan det var dags att springa bort till grustaget och kvällens rundbana där. Lite magiskt med pannlampor, marschallerna och månen (nästan fullmåne) som lyste upp! Härligt kämpat av alla!

2015-10-25: Obs! Vintertid. Rundlöpning med tidtagning. TränarEskil tog ut färdriktningen på dagens rundlöpning. Eftersom det var tidtagning gällde det att springa med-ur-s. Underbart löparväder, mycket av både kämpaglöd- svett o träningsvärk. Klart vi firade att tränaren fyller år just idag, så det blev After Run med tacos samt Kajsas goda tårta till kaffet.

2015-10-22: Höstregnrusket upphörde strax innan torsdagsträningen drog igång, och det blev fantastiskt löparkortbyxväder under en stjärnklar himmel och i halvmånens sken. Tack Rikard Junblad för kvällens Tabataintervaller i pizzabacken!

2015-10-18: Orienteringslöpning. Vi höll oss runt IP, så ingen behövde vara rädd att springa vilse. Ett 15-tal personer stämplade för glatta livet på söndagsträningen. Till skillnad från fotbollsspelare så blev ingen person stämplad. Vi sprang samma banor som användes ifjol vid en "Skogskarlsträff". Tack Johan Davidsson som höll i dagens träningspass!

2015-10-15: Lyktstolpsjakt. Efter en uppvärmningrunda kör vi backintervaller i sjukhusbacken. Kvällens jaktlycka var god på Galgberget. Jaktledaren Rikard Junblad fick ihop ett 15-tal drevkarlar-/tjejer i den intensiva lyktstolpsjakten. Kvällens byte blev svett och träningsvärk. Bra kämpat alla!   

2015-10-11: Backrace. Nu är det som allra längst till nästa Backrace! Vilka grymma löpare som segade sig upp till Veras buske, och fort sprang de också- så fort så att alla hann tyvärr inte fastna på bild. Tack Eskil S. för ännu ett svettigt pass! Tack Lars-Uno Kroon för din supergoda rabarberpaj med vaniljsås!

2015-10-08: Löpskolningsintervaller med styrkeinslag. Upprepade löpskolningsövningar mellan styrkeövningar och kortare rusher.

2015-10-04: Blandpass. Soligt ljuvligt sensommarväder som kanske bidrog till mycket spring i benen på dagens mångfaldspass. Mångfald är viktigt i löpträning och det ingick i söndagspasset. Ni som var på Lidingöloppet och hörde intervjun med Ingrid Kristiansen (norskan som satte många världsrekord i löpning och som vann många stora marathonlopp) vet att hon rekommenderar utomhusträning i kombination med löpglädje för att man ska bli en snabbare löpare. Som vanligt blev det idag många glada skratt varvat med uppvärmning,styrka,snabbhet,uthållighet, löpskolningsövningar m.m. Mats M. och Lennart O. delade segern i hopprepstävlingen, med 190 hopp på 1½ minut. Passet avslutades med lite offroad-löpning innan det var dags för social samvaro och firandet av kanelbullens dag. 

September

2015-09-20: Åskan o regnet upphörde i god tid innan det var dags för söndagsträningen. Lite lugn löpning i varierat tempo och sträcka (allt från 8 km upp till 2 mil) i-och runt ett soligt Simlångsdalen. Tack Carl-Bertil för jättegod äppelkaka med vaniljsås till kaffet. Nu är vi laddade inför Lidingöloppet!

2015-09-17: Trappintervaller: Klassisk trappträning varvat med styrkeövningar i de nya trapporna på Galgberget.

2015-09-13: Backrace

2015-09-10: Etiopiska backintervaller: Hög fart uppför backen. Stanna och vila på plats när orken och tekniken sviker. Fortsätt sedan. 2-3 ggr upp för långa sjukhusbacken. (busskuren -> militärbostäderna)

2015-09-06: Distanspass. Samling 09:00 (för de som vill springa en extrarunda) resp. kl 10:00

2015-09-03: Pyramidintervaller: 2-3-4-3-2 minuters intervaller. Lugn jogg ner till den gamla banvallsleden på Rotorp där vi genomförde intervallerna.


Augusti

2015-08-30: IP-pass. Trots att Eskil S. vann gårdagens Ostalöpet så var han idag på plats och ledde träningen. Tack för ett svettigt men framförallt roligt pass med bl.a. bollar, hopprep, stenar, koner mm.

2015-07-27: Löpning på Ön/Skedalaskog. Vi gästde Ön/Skedalaskogen för löpning i vacker omgivning. Samling skedde kl 18:00 vid parkeringen vid sjön. Tack Rikard Junblad för kvällens grymma pass med bl.a. löpning upp till utsiktspunkten.

2015-08-20:  Undrar om SIF kommer att lyxbeskattas nu när Linus H. är PCV dvs Personlig Cyklande Vätskeutkörare - sån lyx är det inte många löparklubbar som har! Tack Linus! Tack Helena som höll i kvällens pass med fartlek på Brottet! Efter en lugn uppvärmning bort till Brottet sprang vi intervaller 6x600 m med styrkeinslag. Kvällens tryckande värme bidrog till att det blev ett svettigt pass. Mycket bra kämpat!

2015-08-09: Kenneth Geeson var värd för dagens träningspass. Samlingen skedde vid Naturum i Fjärås-Bräcka där Kenneth delade ut kartor på dagens soliga och kuperade runda. Kenneth hade även varit ute dagen innan vårt besök och rensat bort taggiga buskar från Hallandsleden -tack för det! Vi passerade området där man samtidigt kan se både havet och en insjö, vilket lär vara enda stället i Sverige som det är möjligt. Löpningen avslutades med lite trappträning och ett dopp i sjön Lygnern. Visade sig att Gabriel är en fena på bollen även i vattnet. Stort TACK till Therese o Anders för er gästfrihet att vi fick sitta vid poolkanten och njuta av er goda grillade mat! Dagen avslutades med ett besök vid en av Kenneths löpstigar vid Kungsbackafjorden samt besök i nya bostaden. TACK Kenneth o Gun-Britt för en oförglömlig dag!

2015-08-02: Idag var det åter dags för Lidingöpasset. 2 st vätskestationer. Vilka grymma löpare som sprang dagens Lidingöpass! 3 varv på en kuperad milslinga = 3 mil. Varmt o svettigt så det var underbart att avsluta med en simtur i Brearedssjön (fast vissa tog badet redan igår då de simmade Lagasimmet).
Till er som satt vid vätskekontrollen ute i skogen och funderade på vad SIF betydde: Det står INTE för Svenska Idrottsförbundet - men det är inte så långt ifrån......

Juli

2015-07-26: Snabbhet är jobbigt att träna men nödvändigt om man vill prestera. Söndagsträningen fokuserades på snabbuthållighet, tom regnet fick se sig ifrånsprunget. Viktigt under hela det tuffa passet är att behålla motivation, tempo och teknik på en hög nivå. Dagens löpgäng stålsatte sig och sprang mkt bra, nu är vi lite lite lite mer förberedda på att springa långa distanser med hög hastighet

2015-07-19; Tack Lennart Olsson för dagens svettiga pass, 15 km, i Balaskogarna och med avslutande hopp i Brearedssjön!

2015-07-12: Efter uppvärmning på motionsslingan sprang vi till Danska Fallsgrytan där det blev svettigt värre i backarna. Lennart hade fixat en vätskekontroll som flitigt besöktes då solen sken från en klarblå himmel. Och nej- "traktormannen" som kom hade inte tänkt plana ut backarna! Samtliga löpare kastade sig i Skällåsasjön och njöt av svalkan, innan det var dags att springa tillbaka till IP. Tack Lennart Olsson för ett kanonbra pass och för fikan!

2015-07-05: Lennart Olsson ledde dagens distanspass som avslutades med ett svalkande dopp i Simlången.

Juni

2015-06-28: Loppisarbete

2015-06-21: Strandlöpning. Tack Vivi-Ann o Martin för ännu en fantastisk Strandlöpning med efterföljande grillfest! Lidingöloppets Aborrbacke är lättsprungen jämfört med att springa i de kuperade sanddynerna från Lagaoset till Laxvik och sen längs vattenbrynet tillbaka till Lagaoset! Den hemkokta saften i vätskedepån gjorde underverk - t.o.m. solen kom fram på återvägen. Flera löpare badade i havet + tog ett extradopp och simmade i Lagan. Lite extra roligt att Kenneth Geeson åter var med oss idag - ingen vill missa en sån trevlig tradition!

2015-06-14: Våravslutning för torsdagsträningarna i Osbecks bokskogar på Hallandsåsen. Samling skedde vid fotbollsplanen i Hasslöv.

2015-06-11: Trailpass Wapnö. Det bjöds på löpning i mjuk terräng med inslag av fartlek, löpskolning och backintervaller- kort sagt Allt som gör livet värt att leva!

2015-06-07: LmS dvs Löpning med Styrka. Löparna lever på hoppet! Efter uppvärmningen var det dags för varvbana med inlagda styrkeövningar som ex hopprep,situps, fartställning i uppförsbacke,tigerhopp,armhävningar (Inte ölhävningar!), trapphopp, flexband,m.m. Efter intervallerna var det dags för bl.a. plankan på bryggan innan vissa tog ett svalkande dopp i sjön.

2015-06-04: Jesper och Rikard höll i kvällens pass: Löpteknik med teknikfilmning. Vilken utveckling deltagarna på kvällens teknikträning gjorde under passet! Ni som vill ha er egen film: kontakta Jesper så fixar han detta.

Maj

2015-05-28: Varierande fartlek

2015-05-17: Nattens och morgonens regnande upphörde innan söndagsträningen. Idag sprang vi ett Inför-GöteborgsVarvet-pass med inslag av intervaller

2015-05-14: (Kristi Himmelsfärdsdag) När DU vilar tränar dina konkurrenter! Tack Lars-Uno Kroon som var ledare för dagens pass! Det blev ett soligt 16 km:s långpass Galgberget -Slottsmöllan- Frennarp- Sperlingsholmsbron-Nissastigen -AJ- Sofieberg-Galgberget

2015-05-10: Woow vilket grymt söndagspass! Regnet upphörde strax innan det var dags för uppvärmningen. Trots gårdagens diverse lopp (Hallandsloppet resp Värnamo) var det grymt bra kämpat av alla på dagens Backrace! Ni som ska springa GöteborgsVarvet kommer att flyga upp för Älvsborgsbron och Göta Älvbron efter dagens tuffa backe! Som avslutning tog vi upp kampen med Håkan Mild, Gunde Svan m.fl. i Beep-testet, men även om ingen kunde slå dem så kunde vi slå våra egna personliga rekord. Tack Mats Mandegård för testet!

2015-05-07: Kompisintervaller på Sannarp Lugn uppvärmning bort till Sannarps IP där vi kör kompisintervaller.

2015-05-03: "Vid de lugnaste vatten springer de snabbaste löparna." Ett 15-tal SIF:are kom (via bil, motorcykel eller inlines) idag till samlingen på Söderkliniken i Halmstad. Perfekt löparväder med blå himmel,strålande sol och vindstilla. Långlöparna sprang Prins Bertils Stig ut till Tylösand t.o.r.  =25 km på ca 2½ timme. Light-långlöparna vände i Grötvik resp Handikappbadet (15-18km). Mycket varierande underlag med lite asfalt, mycket sand (sprang i vattenbrynet) och mest stig. Avslutade med kaffe o återhämtningsfika. Grymt bra jobbat alla! Tack Anette Kroon för dagens träningspass!

April

2015-04-26: Eskil ledde ett distanspass via Bala-Danska Fallen. Långlöparna sprang 2 mil. Alternativ runda var runt Brearedssjön.

2015-04-23: Helena ledde kvällens pass med Fartlek på Brottet. Lugn uppvärmning bort till Brottet där vi körde olika typer av fartökningar och styrkeövningar.
 

2015-04-19: Arrangerade resp sprang "Simlången Runt"

2015-04-16: Rikard höll i ett pass med Tröskellopp längs Laxaloppsbanan.  Lugn uppvärmning ner till Norre katts park och sedan 5 km i tröskeltempo.

2015-04-12: Distanpass Simlången Runt

2015-04-09: Intervaller Landalasjön. Helena bjuder på korta snabba intervaller runt Landalasjön. 

Mars

2015-03-15: Idag löptes det bl a i den australiske långdistanslöparen Steve Moneghettis löparspår. Under fartleksintervallerna gällde det hålla sig till strax under resp över sin mjölksyratröskel. Utöver intervaller löptes det lite distans och även lite styrkeövningar utfördes. Lennart O. blev 2015:års förste söndagslöpare att träna i kortbyxor. Avslutningsvis serverades After Ski-tårta till kaffet.

2015-03-12: Norska superintervaller 4*4 minuter med joggvila mellan varje intervall.

2015-03-08: OBS! INGEN gemensam träning utan individuell träning. Dags för tävling i SM-plankan ( SimlångsMästerskapen) då det gäller för dig att göra så många antal minuter som möjligt på plankan (magövningar) under tiden Vasaloppet pågår. Skriv ner tiderna och antal plankminuter och lämna resultatet till Anita. Segraren kommer att få ett litet hemligt pris som delas ut på avslutningen av träningslägret den 22/3. Vi fuskar inte på Vasaloppet och utgår från att du inte heller gör det!

2015-03-05: Helena höll i ett Citypass på Gepardbanan. Intervaller 8 x 250 m mellan broarna längs Nissan. Avslutande styrkeövningar i Pippiparken.

2015-03-01: Söndagen den 1 mars var det dags för Vasaloppsinspirerat löparpass. Lagom till att löparna samlades började det falla snöflingor! Årets Vasapass fokuserade på hög puls, då skidåkare är vana vid hög puls pga många muskelgrupper som aktiveras, och idag fick vi verkligen HÖG puls. Dagens pass kan visualisera Vasaloppets banprofil. Uppvärmningen skedde i ospårad terräng, därefter var det individuell start för att springa upp om hela startbacken d.v.s.Brödabacken. Utförslöpningen får symbolisera myråkningen Smågan-Evertsberg. En kuperad slinga vid IP symboliserade sträckan Evertsberg-Eldris. Avslutningsvis 10 st 70x20 intervaller representerade sista sträckan Eldris-Mora. Efteråt serverades blåbärssoppa o bullar. Tack Johan D. för att vi fick smaka din födelsetårta! Tack Eskil S. för ett rejält pulspass!

Februari

2015-02-26: Sara special. Tack Sara Ericsson som bjöd på ett kanonfint överraskningspass med tröskelpass, 3 x 10 min med 3 min joggvila

2015-02-22: Det ska alltid finnas ett syfte/mål med varje pass. Dagens syfte var att njuta av löpning,gemenskap och vacker natur! Rekordmånga, drygt 40 st, deltog i dagens gemensamma pass med Halmstad OK. Eskil Svensson ledde träningen där man kunde springa mellan 1½ - 2½ timmar. Efter starten på IP var det en kort återsamling vid Danska Fall, innan stigningen upp på det snöklädda Sydsvenska Höglandet, där det fanns en liten energidepå innan det bar neråt igen. Avslutningsvis var det bastubad med snöänglar och sen fika. Tack Susanne Johansson för initiativet till gemensamt pass! Tack alla fantastiska grymma löpare!

2015-02-19: Ett 10-tal löpare deltog i torsdagskvällens pass med Tabataintervaller: 3 set med 8 repetioner i varje omgång. Tränare för kvällen var Eskil S.

2015-02-15: Vilka 4 viktiga egenskaper en löp-innersula skall besitta, resp vad Gunde Svan skulle vilja gjort annorlunda under sin aktiva skidkarriär redogjordes för under dagens varierande fartpass. Träningsformen intervaller speglar våra förfäders ruscher då de bla jagade eller för den delen blev jagade... Härligt kämpat söndagslöpare oavsett om ni jagade eller blev jagade! Efter det tuffa passet, som för de löpstarkaste mätte uppåt 15 km, väntade nödvändigt energiintag i form av semlor.

2015-02-12: Woow vilket Citycrosspass!!!! Ett 20-tal löpare deltog på kvällens grymma Citypass. Eftersom det gällde att springa fort på raksträckorna och sen ta det lite lugnare i kurvor och på broar, så fanns det lite olika uppfattningar om man kunde ta ut lite svängar även på raksträckorna... De olika styrkestationerna såg till att alla kroppens muskler fick jobba extra hårt. Tack Helena för ett bra pass och för morgondagens träningsvärk!

2015-02-08: Tack Lennart Olsson som ledde dagens pass med olika styrkestationer. Det snackas fortfarande om Lasse Kroons goda äppelkaka..

2015-02-05: Benstyrka i grytan. Tack för ett tungt styrkepass!

2015-02-01: Lennart Olsson ledde dagens distanpass, där ett 10-tal personer sprang 15 km resp 19km

Januari

2015-01-29:  Helena ledde kvällens pass med Gaselljakten. Snabba intervaller 5 x 800 m på Rotorp, avslutades med ruscher.

2015-01-25: Så roligt att det ständigt tillkommer nya löpare som vill vara med på träningspassen!  Tyvärr är det alltför vanligt hos löpare att man drabbas av någon skada. Med rätt styrketräning undviker man många skador. Dessutom blir man en snabbare löpare genom att man kan ha en bättre hållning och stabilitet, och ökar man steglängden (med bibehållen frekvens) genererar detta också till en snabbare löpning. Det är mkt viktigt att man styrketränar överkroppen också då många benskador kan härledas dit. På träningsprogrammet idag stod ”Simlången Runt på blandat vis” vilket innebar styrkeövningar och intervaller. Dock blev det inte så många styrkeövningar pga den snöklädda marken. Gott kämpat alla grymma söndagslöpare! Avslutade med bastu och snöänglar. Tack Therese o Johan för de jättegoda hembakade semlorna till fikan!  

2015-01-22: Röda mattan syntes inte till på trappinvigningen ikväll - men däremot blev det nästan en svettmatta mellan alla 114 trappstegen! Tack Rikard Junblad för kvällens grymma pass!

2015-01-18: Efter  höstens/vinterns "tvingande löparvila" är det nu hög tid att höja  ribban inför kommande tävlingssäsongen. Huvudmålen respektive delmålen  skall vara satta och fullt fokus skall vara på uppnå dessa. Ur  träningsuppläggningssynpunkt är Steve Ovett och Sebastian Coe väldigt  intressanta, vilket tränar-Eskil informerade om. Ett 15-tal snabbfotade  löpare deltog i dagens träning med kombiintervaller.  Bra kämpat!

2015-01-15: Tack  till torsdagskvällens flockledare Helena H. för ett djuriskt bra  tigerpass med fartintervaller på Väster kombinerat med styrka med fokus  på armar och bål.

2015-01-11: Vilka kämpar! Nattens storm (Egon) hindrade  inga SIF:are! 15-20 personer kom till dagens tuffa träningspass med  individualiserad fartlek. 4 varv på motionsslingan och vid varje  varvning gällde det att utföra olika styrkeövningar ex. Plyometrisk enbent tånudd, armhävningar m.m. Avslutningsvis  var det intervaller. Stort Tack till Eskil Svensson som nu går in på  7:e året som ideell tränare och som alltid lyckas hitta på nya  pass/övningar! Tack även till Kajsa för de supergoda pajerna o  vaniljsåsen!

2015-01-08: På kvällens pass tog vi oss upp för  Sjukhusbacken inte mindre än 8 gånger genom progressiva backintervaller.  Vi klippte 220 höjdmeter och sprang 9,8 km. Bra tryck från samtliga  deltagare!

2015-01-04: Idag sprang vi runt Simlången, och avslutade  därefter med 7 st korta intervaller innan det var dags för bastun. Tack  till orienteringssektionen som arrangerade Grötlunken.

Uppdaterad: 17 JAN 2017 11:32 Skribent: Anita Svensson

 

Länkar:

Simlångsdalens IF

Simlångsdalens IF - skidor

 

Antal unika besökare:

(from. 2011-10-24)

räknare

 

Postadress:
Simlångsdalens IF - Friidrott
Anita Svensson, Gårdshult
31038 Simlångsdalen

Kontakt:
Tel: 03570594
E-post: This is a mailto link

Se all info