Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger 2009


Löparläger

Sektionen anordnade 3-4 april det första löpträningslägret i Simlångsdalen. På fredagkvällen samlades ett 30-tal löpare på IP. Efter uppvärmningen sprang vi Simlången Runt-banan. Perfekt löparväder med strålande solsken och vår i luften. Kvällen avslutades med god mat på Tallhöjden.

Lördagmorgonen samlades vi pigga och utvilade till uppvärmningen i solskenet vid sjön. Därefter var det dags för fotbollsturnering mellan 4 st lag, där Kenya segrade. Därefter vidtog en hinderbana där det gällde att springa minst 3 varv på en slinga i kuperad terräng och hoppa över band, ducka under band samt passera mellan koner.

Förmiddagen avslutades med korta intervaller innan det var dags för stretching. Efter dusch serverades det lunch på altanen. Därefter var det dags för välbehövlig vila/solbadande i gröngräset. Eftermiddagen började med ett Booth Camp-pass under ledning av Louise Håkansson. Svetten lackade i gympasalen!

Därefter var det en rafflande 4-lagsstafett där Sverige segrade. Nerjogg skedde på slingan innan det var dags för sista stretchingen och diverse akrobatiska övningar i gröngräset. Kvällen avslutades med en god måltid i glada löpares sällskap. Vi tackar Krister, Eskil S. och Louise för all träningsvärk och för ett mysigt löparläger!

Uppdaterad: 12 MAR 2015 10:20 Skribent: Anita Svensson

 

Länkar:

Simlångsdalens IF

Simlångsdalens IF - skidor

 

Antal unika besökare:

(from. 2011-10-24)

räknare

 

Postadress:
Simlångsdalens IF - Friidrott
Anita Svensson, Gårdshult
31038 Simlångsdalen

Kontakt:
Tel: 03570594
E-post: This is a mailto link

Se all info