Hoppa till sidans innehåll

Helgen då SIF intog Skatås


2011-04-01- 2011-04-03: För första gången på många år arrangerade SIF ett löparträningsläger på bortaplan. 17 st SIF:are fick uppleva årets härliga löparläger i Skatås, Göteborg. Efter incheckning på vandrarhem på Kärralunds camping så var det dags för fredagspasset. Instruktören Malin Lamm höll uppvärmningen utomhus i Slottskogsvallen (shortspremiär) och därefter blev det ett kanonbra inomhuspass i Friidrottens Hus med bl.a. löpskolning, fartövningar, korta intervaller,m.m. I den avslutande stafetten lyckades Tommy behålla ledningen över Eskil ända in i mål. Efter dusch och mat var det dags för Jannes tipsfrågor och därefter heta stolen i "Vem vill bli miljonär" där Krister och Janne kunde det mesta.

På lördagförmiddagen deltog Anette, Eskil, Lasse och Tommy i Solvikingarnas lopp "Vårtävling", 2x8 km.  Deras resultat finns under flik "resultat". Innan loppet fick samtliga gissa Eskils tid, och där kom Tommy närmast. De som inte deltog i tävlingen sprang lite olika långa rundor på Skatås fina motionsanläggning. Efter lunch och lite välbehövlig vila var det dags för instruktören Madeleine Johansson att drilla oss i kettelbellsarmy. Upphopp=viloövning. Här blandades kettelbellssvingar med höga knän, ruscher,teknikövningar, parövningar, styrka, armhävningar,plankan, mm. De som till äventyrs inte hade träningsvärk efter Malins pass de fick det definitivt efter detta tuffa utomhuspass.

Efter dusch och kortare vila var det dags att träna ansiktsmuskulaturen och fingerfärdigheten. Roger vann spotta-grodor-längst tävlingen och Anette o Kajsa vann klädnypetävlingen. Sen gick vi till en mysig pizzeria och åt god mat. Kvällen avslutades med lite frågesport med många glada skratt.

Söndagens morgonjogg kl 06 var en härlig naturupplevelse med rådjur och fågelsång. Efter utcheckning och stärkande hotellfrukost var det dags för de avslutande löparrundorna. Vi avslutade lägret med härligt bastubad och sedan en gemensam lunch.

Tack Malin som gav oss oförglömliga minnen från träningen i Friidrottens Hus! Tack även till Madde för träningsvärken!

 

För att se bilder från lägret klicka här

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:08 Skribent: Anita Svensson

 

Länkar:

Simlångsdalens IF

Simlångsdalens IF - skidor

 

Antal unika besökare:

(from. 2011-10-24)

räknare

 

Postadress:
Simlångsdalens IF - Friidrott
Anita Svensson, Gårdshult
31038 Simlångsdalen

Kontakt:
Tel: 03570594
E-post: This is a mailto link

Se all info