Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad info om terminsstart och gradering

14 JAN 2022 19:05
  • Uppdaterad: 14 JAN 2022 19:05

Uppdaterad information om terminsstart och gradering:

– på grund av den för närvarande dramatiskt ökande smittspridningen och de Corona-restriktioner som införts, med bland annat maxantal som får vistas samtidigt i dojon (där 21 st gäller för Simrislundsskolans gymnastiksal), har styrelsen beslutat att skjuta fram terminsstarten för samtliga grupper till vecka 5, måndagen den 31/1. Vi hoppas då kunna ha en lösning på plats med indelning i mindre grupper (av grupperna), där vi även nyttjar källarlokalerna. Vi för just nu dialog med kommunen kring detta.

– graderingen för vuxna är den 29/1. För de som har för avsikt att gradera kommer dojon fortsatt vara öppen för graderingsträning måndagar och onsdagar kl. 18–20 samt lördagar kl. 10–12, ända fram till graderingen (är färre än 21 vuxna som ska gradera, så det funkar med tanke på maxantal). Vi uppmanar de som vill gradera att komma på dessa pass.

– nybörjarträningen startar vecka 5, den 31/1. Mer info kommer inom kort.

Vi följer vi noga utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt Riksidrottsförbundets och Svenska Karateförbundets riktlinjer. Ovanstående planering utgår från det som gäller för tillfället. Men som vi vet kan förändringar ske med kort varsel, vilka i så fall kommer att aviseras på här på hemsidan, på FB och via medlemsutskick. Så håll utkik – och håll ut!

Väl mött!
/Styrelsen


Skribent: Björn Wallebom
E-post: Adressen Gömd


Ansluten till:


 

 

Stöttas av:


Budo & FitnessSimrishamns kommun


Postadress:
Simrishamns KK - Karate
Björn Wallebom, Gladsax Bygata 30
27294 Simrishamn

Besöksadress:
Simrislundsskolans gymnastiksal, Annelundsvägen 12
27237 Simrishamn

Kontakt:
Tel: 0768064364
E-post: info@simrishamnskara...