Hoppa till sidans innehåll

SIMRISHAMNS KARATEKLUBB UTSEDD TILL "ÅRETS IDROTTSFÖRENING 2019"!

14 MAR 2020 22:01
Så här i Corona-tider, med ständiga krisnyheter och inställd träning kan vi härmed meddela en glad nyhet. Vid Svenska Karateförbundets årsstämma, den 14 mars, tilldelades Simrishamns Karateklubb utmärkelsen "Årets idrottsförening 2019"!
  • Uppdaterad: 14 MAR 2020 22:01

Svenska Karateförbundets motiveringen lyder:

"Denna klubb, som funnits i över 30 år, har genom progressivt arbete och medvetna strukturförändringar tagit sikte på framtiden och visat att man följer med i utvecklingen. Under 2019 har man bl.a. satsat på marknadsföring av karate och har ökat medlemsantalet avsevärt, utbildat nya instruktörer, startat tävlingsverksamhet och slussat in yngre generationer av förtroendevalda och ledare för att säkra föreningens organisation. Man har vidare satsat på jämställdhetsprojekt, skolsamverkan och integration. Vi anser att detta är ett mycket bra exempel på god verksamhet och vill därför ge utmärkelsen till Simrishamns Karateklubb".

Vi är oerhört stolta och mycket glada över denna fina utmärkelse!

Se även Svenska Karateförbundets rapport från årsstämman.

Toppbild: Patrik Arehov, Simrishamns Karateklubb, mottar stipendiet av Svenska Karateförbundets ordförande Urban Andersson. Foto: Svenska Karateförbundet.Ansluten till:


 

 

Stöttas av:


Budo & FitnessSimrishamns kommun


Postadress:
Simrishamns KK - Karate
Björn Wallebom, Gladsax Bygata 30
27294 Simrishamn

Besöksadress:
Simrislundsskolans gymnastiksal, Annelundsvägen 12
27237 Simrishamn

Kontakt:
Tel: 0768064364
E-post: info@simrishamnskara...