Hoppa till sidans innehåll

Corona-information


FÖRHÅLLNINGSREGLER FÖR TRÄNING

Under rådande omständigheter gäller just nu för träning i Simrishamns Karateklubb följande regler:

– vi stannar hemma vid minsta lilla symptom, m.a.o. skall man vara helt frisk för att träna. Insjuknar man under träningen ska man gå̊ hem direkt.

– är du vuxen och ovaccinerad, stanna hemma (gäller alltså inte barn under 18 år eller personer som av medicinska skäl rekommenderats att inte vaccinera sig mot covid-19).

– om familjemedlemmar har symtom eller konstaterad smitta, stanna hemma.

– vi är noga med hygienen, tvättar eller spritar händerna innan träning (handsprit finns tillgänglig i dojon) och delar inte vattenflaskor med varandra.

– samtliga grupper kommer till dojon strax innan träningen startar och lämnar direkt efter.

– vi byter om möjligt om och duschar hemma.

– vi använder inte mer kroppskontakt än vad som är nödvändig för att bedriva meningsfull träning. Detta innebär att träningen kommer att ha fokus på kihon, kata och fys samt kumite med distans och under särskilt ansvar.

– endast tränande får vistas i dojon.

Vi följer noga utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt Riksidrottsförbundets och Svenska Karateförbundets riktlinjer. Förhållningsreglerna kan därför komma att uppdateras med kort varsel. Var också uppmärksam på att vi löpande kan behöva göra anpassningar beroende på t.ex. gruppstorlek, antalet tillgängliga tränare, samt hur pandemin utvecklas. 


Uppdaterad: 18 AUG 2021 01:21

Postadress:
Simrishamns KK - Karate
Björn Wallebom, Gladsax Bygata 30
27294 Simrishamn

Besöksadress:
Simrislundsskolans gymnastiksal, Annelundsvägen 12
27237 Simrishamn

Kontakt:
Tel: 0768064364
E-post: info@simrishamnskara...