Hoppa till sidans innehåll

Sum-Sim regionfinal 9-10/11-19


 

Inbjudan

Program LiveTiming

Filarkiv LiveTiming

Resultat LiveTiming

Då har vi genomfört ett första mästerskap i Sjöbo Simanläggning, Sum-Sim Regionfinal 2019. Tack för gott samarbete till er badpersonal som arbetade under helgen!

Vill säga ett STORT TACK till ALLA som hjälpt till innan, under och efter tävlingen, både vid bassängen och med övriga lika viktiga uppgifter - vilket engagemang vi har i vår förening!

Vi är upp mot 50 personer som hjälp till under veckan, härligt att t ex se T3-gruppens simmare hjälpa till med priser, resultatlistor och inmarsch och våra äldre simmare i T1 och Carina som prisutdelare.

ALLA hjälps vi åt!

Naturligtvis även ett STORT TACK till funktionärerna från gästande klubbar som ställde upp på tävlingen.

Tack till Sjöbo ungdomsorkester för den fina nationalsången!

Vill även rikta ett stort TACK till våra samarbetspartners såsom Sparbanken Skåne, Teleservice, TYR Sverige, Sjöbo Gästis, MBAS - Stenhus, Sparbankstiftelsen Färs & Frosta, Hyrmaskiner, Per i Viken - Delikatess charkuterier, LENY Fastighets AB, Ekelunds Byggservice och Sjöbo Plåt.

Själva simningen då, det noterades hur många personliga rekord som helst för våra duktiga Sjöbosimmare - härligt att se! Bra jobbat Sjöbotränarna!

Och naturligtvis ett extra STORT GRATTIS till Sofie, Clara och Alfred som kvalificerade sig till Sum-Sim Riksfinal i Umeå den 6-8 december.

Nu pustar vi ut och följer våra äldre simmare som ska på nästa mästerskap, nämligen JSM/SM i Eskilstuna som startar på onsdag 13/11 och pågår till söndag 17/11.

Därefter tar vi nya tag och laddar för vår nästa tävling, Adventsdoppet som vi arrangerar den 7 december i Sjöbo Simanläggning där anmälningarna redan börjat komma in.

Återigen, stort TACK!

Hälsningar

Jonas

Ordförande, Sjöbo Simsällskap

 

Bilder från tävlingen: 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Facebook-128

Vill du synas här? eller

tillsammans med oss

i Simhallen och vid

våra arrangemang?

Kontakta oss för mer information!

Spaebanken Skåne

Sjöbo SS simshop

Sponsorhuset

 

Ica-kvantum

Lassessons

SF-reklam 

               Sjöbo kommun

MailboxWebmaster

Postadress:
Sjöbo SS - Simidrott
Ågatan 3
27535 Sjöbo

Besöksadress:
Ågatan 7
27535 Sjöbo

Kontakt:
Tel: 041619380
Fax: 041619380
E-post: kansli.sjoboss@sjobo...

Se all info