Hoppa till sidans innehåll

Seglarskolan

21 MAR 2017 08:12
Hello sailors! Hoppas alla har hunnit med båtmässan Allt för sjön och fått inspiration inför sommaren! Vi kommer köra träning i Optimist, Laser och Vindusring även kommande säsong och det börjar bli daga att planera aktiviteterna.
  • Uppdaterad: 21 MAR 2017 08:15

Hello sailors!

Hoppas alla har hunnit med båtmässan Allt för sjön och fått inspiration inför sommaren!

Vi kommer köra träning i Optimist, Laser och Vindusring även kommande säsong och det börjar bli daga att planera aktiviteterna.

Optimist fortsättning, Laser och Vindsurfing för nybörjare kör vi på onsdagar.

Vi behöver en plan för den nybörjargrupp i optimist som vi körde igång under 2016. Framför allt behöver vi ledare som kan dra den gruppen vidare. Tanken var att vi ledare från andra grupper hjälpte till att få igång nybörjargruppen under 2016 och att hitta föräldrar i nybörjargruppen som kan dra detta vidare 2017.

Kontakta mig om intresse finns, det är en förutsättning om vi ska kunna fortsätta med den gruppen. Vi hjälper självklart till och ev har vi Evelie och Rasmus med som hjälptränare även denna säsong.

För att få en uppfattning om hur många barn som vill segla kommande säsong vill vi att ni svarar på detta mail om ni har barn som vill vara med.

Vi drar igång som vanligt med segling i början av maj.

I slutet av april har vi en fixardag då vi ställer iordning inför sommaren; sjösätta följebåtar, sätta tillbaka flytbryggan, se över klubbens låneoptimister och snygga till i bodarna.

Vi återkommer med datum.

Mvh

Seglingsledarna

Skribent: Niclas Träff
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Skärgårdsstads Segelsällskap - Segling
Hans Grapenmyr, Gläntans Väg 12
18470 Åkersberga

Kontakt:
Tel: +46854025205
E-post: This is a mailto link

Se all info