Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap och avgifter


Medlemmar är en förenings kärna. Aktiva likväl passiva medlemmar skall vi försöka tillgodose med en säker, trivsam och rolig miljö där vi har KUL.

Avgifter

 Styrelsen beslutar avgifter! Medlemsbrev 2017

 

Medlemsavgift

Det är väldigt viktigt att du är försäkrad om du skadar dej eller någon annan när du vistas på vår anläggning eller deltar i cup/sammandrag eller serie. När du betalt medlemsavgift och gjort en korrekt registrering med fullständigt personnummer (kolla laget.se/ditt lag/truppen) är du försäkrad. För att kunna delta i serier och sammandrag går en del av medlemsavgiften åt för att täcka dessa avgifter samt spelarlicenser.

En del av medlemsavgiften går också till att utveckla våra ledare och utveckla och utbilda spelare.

När du har betalt din medlemsavgift står du kvar som registrerad medlem i truppen på laget.se och du hänvisar till hemsidan vid utnyttjande av medlemsförmåner.

Årsmötet fastslår medlemsavgiften!

 

Träningsavgift

Vi behöver ständigt upprätthålla en säker och god standard på våra anläggningar, köpa in material och underhållsmaskiner. Från det år man fyller 9 år tar vi ut en sk träningsavgift för att bl a kunna täcka dessa kostnader.

Styrelsen beslutar träningsavgiften!

 

Medlemsförmåner

SIK:s medlemsförmåner är många och vi har ett tätt samarbete med våra sponsorer och partners.

Följande avtal har vi som kan utnyttjas av medlemmar:

 

Prova på

SIK önskar nya medlemmar välkomna! Om man är osäker och vill prova på är vår regel är att man kan vara med vid 3 träningstillfällen och därefter ska man betala in medlemsavgift. Välkommen!

 

 

Uppdaterad: 31 JAN 2017 19:22 Skribent: Björn Englund

Postadress:
Skärhamns IK - Fotboll
Röahallen
47195 Skärhamn

Kontakt:
Tel: 0304670537
Fax: 0304671905
E-post: This is a mailto link

Se all info