Hoppa till sidans innehåll

Skatås vann Svenska Cupen V 65

2017-11-13 14:13
Kerstin, Mariana, Lars-Erik, Tomas, Eva-Britt, Birger, Jose`och Mervi spelade finalspelen i Uppsala under helgen 11-12/11.
  • Uppdaterad: 2017-12-10 00:59

Har tidigare skrivit på hemsidan om klubbens deltagande i distriktets kval för finalspelen i Uppsala för Sv. Cupen V 65. Vi vann kvalen och åkte iväg för att representera distriktet - och naturligtvis vår egen klubb.

På lördag samlades 8 förhoppningsfulla klubbar för att göra upp om segern som vinnare i V 65. För vår del började dagen med en brakförlust mot Lejonkulan. Vi sökte vårt spel och våra roller och plötsligt föll allting på plats. Vi vann stort mot Flädern, tuffade på i skiljematchen mot Luleå och var klara för söndagens semfinal.

Söndagens första match var mot BOO och den visste vi skulle bli tuff men vi stred på och var klara för finalen mot Falkenberg. Vi vann tripplarna och behövde en vinst till. Falkenberg kämpade väl och dubblarna blev svåra tills vi hade en vinst till och segern i handen.

Jag som skriver detta - och var en av deltagarna - kände mig stolt över vår klubb och alla som var med och aldrig gav upp hur motigt det än kändes. Alltid var det ett lag som såg till vi gick vidare. Alla kämpade för samma sak. Så - tack alla ni som deltog!

För närvarande har jag inte riktig koll på vad detta innebär i representation utomlands. Men jag återkommer! 

 

 

Skribent: Mervi Irene Lundqvist
Epost: This is a mailto link

kvibergspark

svea-stodbtnx

Klicka på bilden för att komma till Kvibergs Park

 

 

 

Postadress:
Skatås BK - Boule
Lilla Regementsvägen 29
41582 Göteborg

Besöksadress:
Lilla Regementsvägen 29
41582 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0703931588
E-post: This is a mailto link

Se all info