Hoppa till sidans innehåll

Höstens aktivitetsschema

20 JUL 2020 11:17
Sensommaren- och höstens träningar och tävlingar. Läge för mycket skärmtid framöver!
  • Uppdaterad: 20 JUL 2020 11:17

Här finns nu sensommaren och höstens träningar och tävlingar samlade. Under våren har orienteringsvärmland arbetat fram bra och säkra sätt att arrangera tävlingar på, vilket medför att vi nu till hösten kan se fram emot många fina arrangemang igen!

För barn- och ungdomsgruppen erbjuder vi nu onsdagsträningar igen. De är kompletterade med Veckans bana-konceptet som arbetats in under våren. Det betyder återigen två träningsmöjligheter per vecka i SSOK-regi.

Utöver våra egna arrangemang finns många bra motionsevent och tävlingar att ta del av. Läget kan naturligtvis kräva justeringar fram över, men vi hoppas så klart på det bästa!

Aktivitetsschema hösten 2020 (Pdf)

Tips!
För den som är sugen på att ge sig ut med karta redan nu finns SSOK's Sommarteknikträning på onsdag 22/7. 

Tre banor av medeldistanskaraktär finns att välja mellan; Kort 3.7 km, Mellan 5.2 km och Lång 6.3 km. Banorna sträcker sig mellan Stormossen och Lillmossen nordöst om Göstahult. Norra delen av kartan har några år på nacken och överensstämmer därför inte till 100%, men har justerats lite med bl.a. nytillkommna hyggen. Kontrollpunkterna är markerade med röd-vita ATA-band med kontrollsiffra. Banorna finns ute under tre veckor.

Skribent: Jenny Nyberg
E-post: Adressen Gömd

 motionsorientering

eventor logga

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Skattkärrs SOK
Kungsbacka 506
65596 Väse

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 45
65672 Skattkärr

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skattkarrssok@gmail....

Se all info