Hoppa till sidans innehåll

Skedala RK - Ridsport

Välkommen till Skedala Ridklubb 

Öppen bana på Skedala ridklubb. Välkommen till oss!

Hoppsugen eller vill du bara träna på tävlingshinder? Från och med lördagen den 1 augusti håller vi vår tävlingsbana öppen mellan kl. 8 och 21, förutom tisdag den 4 augusti, då banan är öppen till kl. 17. 00. Hoppning sker på gräs, framhoppning på träningsbanan. Ingen banpersonal eller förbokning, utan turordning gäller. Kostnad 150 kronor, om du vill hoppa ytterligare en häst vid samma tillfälle kostar det 100 kronor. Betalning till swishkonto 123 580 8407, skriv öppen bana som meddelande. Under skärmtaket vid sekretariatet ligger en pärm, skriv in ditt namn där när du kommer till anläggningen. Ha det så kul med din häst!

Dressyrbanan är också öppen den här veckan 

Under vecka 32 är dressyrbanan öppen för alla ryttare måndag-fredag. Banan är öppen mellan kl. 8.00 och 21.00 alla dagar utom onsdag, då den är öppen kl. 8.00-17.00. Måndag, tisdag och onsdag är banan uppbyggd som kortbana, torsdag och fredag som långbana. Kostnad 100 kronor per gång. Betalning till swishkonto 123 580 8407, skriv öppen bana som meddelande. Medlemmar utan anläggningskort betalar 50 kronor, medlemmar med anläggningskort rider gratis. Passa på att visa banan för era hästar inför vår dressyrtävling den 16 augusti. 

Välkomna på Pay and jump 10 augusti, kl. 18.

På måndag håller vår US-sektion en Pay and jump på tävlingsbanan. Första start kl. 18.00. Hoppning på gräs från 20 cm upp till önskad höjd. För den som vill finns också möjligheten att hoppa en miniderbybana med fasta hinder.

Föranmälan krävs via Facebookinlägg på Skedala ridklubbs FB-sida. Det kommer att bli fasta starttider för att hålla nere antalet personer på anläggningen med anledning av den nuvarande corona-situationen. Startlistan läggs ut på Facebook-sidan. Där finns också mer information. Kiosken är öppen från kl. 17.00. Välkomna!

Skedaladagen med KM 15 augusti, kl. 10.

Käpphäst, hundhoppning, minihoppning, bakluckeloppis och klubbmästerskap i dressyr och hoppning. Varmt välkomna alla medlemmar till Skedala ridklubbs egen dag. I år blir det ett nytt koncept för KM. Alla ryttare har chans att ta hem mästartiteln! Läs mer om KM och hur du anmäler dig. 

-----------------------------------------------------------------

   

Tilda och Emilia vinnare av Annas minne

Vi säger grattis till årets vinnare av Annas minne-pokalerna. Tilda Möllerström på Höjgaards Milo vann  dressyrklassen och hoppningen togs hem av Emilia Nguyen Silenhag på Jenga. Skedala ridklubb tackar för många fina ritter och ett särkilt tack till funktionärerna. 

Klassen Annas minne rids till förmån för Barncancerfonden. Summan som skänks till Barncancerfonden blev i år 16 500 kronor. 

Dressyträning på tisdagar

Varje tisdag framöver är det dressyrträning för Ulf Nilsson på dressyrbanan. Start kl. 17. Kontakta Veronica Duvebrink via facebook/messenger om du är intresserad av delta. 

Här är bonuslistan för 2019

Nyheter från SRK

2020-08-04
Hoppning med hund, häst eller käpphäst. På Skedaladagen är allt möjligt. Vi kommer också att kora årets klubbmästare i dressyr och hoppning. ponny och häst.
 
2020-06-08
Vår fina tävlingsbana är öppen för ridning den här veckan, 8–14 juni.
 
2020-05-20
Här är hela checklistan på sådant som behöver fixas på anläggningen. Vi ses kl.10 på lördag. Fika utlovas. Välkomna

Organisation

Bonussystem

Bli medlem

citygross_logo

Postadress:
Skedala RK - Ridsport
Tobias Möllerström, Tofta Björklid 215
30593 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0709118043
E-post: This is a mailto link

Se all info