Hoppa till sidans innehåll

Anläggningen


På anläggningen i utkanten av Skedala samhälle finns en paddock (25 x 56 m) med grus, en dressyrbana (25 x 70 m) med sand/träflis och en stor gräsbana för hoppning med pulvermangrav och bank. Dessutom finns stora ytor för framridning och parkering. Domartornet inhyser också klubbens kafé, som är öppet alla tävlingsdagar och under sommarträningarna. 

Regler för att få rida på anläggningen

Anläggningen är endast öppen för ryttare som är medlemmar i Skedala ridklubb och som har betalat anläggningsavgift. Det går alltså inte att enbart betala anläggningsavgift för att få rida och träna på anläggningen, utan du måste också vara medlem i klubben. Om du har samlat tillräckligt med bonuspoäng kan dessa användas till anläggningsavgiften.

Om du enbart löst medlemsavgift  är du välkommen att rida på anläggningen vid klubbens aktivitetsdagar – som till exempel Skedaladagen, vid sommarträningarna och vid tävling.

För ryttare från andra klubbar som vill delta i Skedala ridklubbs arrangerade träningar för ”våra” tränare krävs medlemsavgift oavsett oavsett om träningen bedrivs på vår anläggning eller på någon annan plats.

 

Paddocken

Allt hindermaterial som har använts i paddocken ska plockas bort och läggas upp innan du lämnar anläggningen. I samband med att det hålls tävlingar på anläggningen stängs paddocken och även dressyrbanan.

 

Gräsbanan

Gräsbanan får bara användas under sommaren och efter anläggningsansvarigas anvisningar.

Anläggningsavgift

Anläggningsavgiften är 420 kronor per ryttare och år, och betalas in på bankgiro 5773-2810 i samband med att du löser ditt medlemskap i Skedala ridklubb.

Gräsbanan klar för tävling. 

Skärmavbild 2013-01-04 kl. 20.12.37

 

Skärmavbild 2013-01-04 kl. 20.12.42

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:28 Skribent: Nathalie Törhagen

citygross_logo

Postadress:
Skedala RK - Ridsport
Tobias Möllerström, Tofta Björklid 215
30593 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0709118043
E-post: This is a mailto link

Se all info