Hoppa till sidans innehåll

Barn och ungdomar


Välkommen till Skellefteå OKs barn- och ungdomsträning!

Här kan du se en film om vår verksamhet :
 https://m.youtube.com/watch?v=n27_PGwQa-o

Säsongen 2021 är nu avslutad och vi planerar att starta upp träningsgrupper för 2022 i slutet av april. Nybörjargrupp för vuxna genomförs under våren på samma tid och plats som barn- och ungdomsträningarna som (troligen) främst kommer att vara på torsdagar. Om du vill börja med orientering, anmäl gärna intresse redan nu! Säsongen 2022 tar vi in barn födda 2015 och äldre.

Anmälan av nya deltagare inklusive anmälan till nybörjargrupp för vuxna görs till This is a mailto link. Som ny deltagare går det bra att prova på vid en träning innan man bestämmer sig om man vill fortsätta men ANMÄLAN KRÄVS. Ange personnummer om ni inte medverkat tidigare säsonger.

Preliminärt program för 2022 kommer att finnas här. Observera att aktiviteter kommer att läggas till och att ändringar av samlingsplatser och datum kan komma att ske.

Kostnad för deltagande i barn- och ungdomsgrupperna säsongen 2021 är medlemskap i SOK (150 kr/ barn eller 500 kr/ familj) + 200 kr i deltagaravgift.

/ Ledarna

Ledare för barn och ungdomar: Annika Kruuna, Åsa Olsson, Johanna Åkerlund, Erik Holmgren, Fredrik Olsson, Peter Carlstedt, Åsa Markusson, Martin Åkerlund, Viktor Rönnblom, Johan Nilsson, Jörgen Johansson, Hanna Hedman, Johan forsgren, Tomas Persson och Patrik Wennberg

Administrativ kontakt: Maria Wennberg, This is a mailto link

Betalning:

Betala avgiften till bankgiro 424-3705. Under OCR/meddelande fyll i ditt namn. Skicka därefter ett mail till This is a mailto link med namn och fullständigt personnummer på alla som löst medlemskap. Märk mailet med "medlemskap och deltagaravgift".  

Övrigt:

Är du intresserad av Skellefteå OKs tränings- och tävlingskläder? Kika på Kläder och utrustning

 

Uppdaterad: 21 AUG 2018 07:49 Skribent: Martin Å

eventorbanner178x42_3

 

FAcebook-logga

 

 

Sponsor:

Postadress:
Skellefteå OK - Orientering
Mossgatan
93170 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 091088878
E-post: skelleftea.ok@gmail....

Se all info