Hoppa till sidans innehåll

Du behövs som funktionär

24 JAN 2018 10:00
21-26 mars genomförs SM på skidor i Skellefteå med Skellefteå SK som arrangör. Till arrangemanget kommer det att behövas ett stort antal funktionärer.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2018 13:15

Anmäl dig här om du vill hjälpa till

Funktionärer

Vi behöver alltid er hjälp men under SM-veckan och helgen före behövs ni extra mycket. Att arrangera en tävling av denna storlek kräver mycket av oss i Skellefteå Skidklubb som arrangör. Förutom banor och spår behövs det en mängd frivilliga volontärer som hjälper till med förberedelser innan och tar hand om våra gästande skidåkare, ledare och publik under tävlingarna.

Under SM-veckan kommer alla som kan hjälpa till få fylla i funktionärsschema. Har man aktiva barn i föreningen kommer 2 pass/familj att vara minimum att fylla i, varav minst en utanför helgen. Självklart får man hjälpa till mycket mer. Även under helgen före 17-18 mars kommer ALLAS hjälp att behövas. Det ska läggas kabel, det ska sättas upp skyltar, stadion ska förberedas och mycket annat. ALLA kommer att behövas och det kommer att finnas uppgifter som alla klarar av. 

Vi har behov av:

- Teknikkontrollanter, föråkare, snickarkunniga, främst veckan/helgen innan tävling och några under tävlingsveckan, kabeldragare, (Dra kabel till mellantider och hjälpa SVT.) spårvakter och stadionpersonal m.m.

Spårvakter anmäler sig här med namn, klubb och mail, spårvakt 

Stadionpersonal anmäler sig här med namn, klubb och mail, stadion

Övriga anmäler sig på mailadressen: This is a mailto link 

Är man funktionär under hela SM-veckan och hjälper till med förberedelserna innan och hjälper till helgen före så kommer man att få en snygg och diskret SM-jacka.

 TILLSAMMANS fixar vi detta!

Skribent: Thomas Granlund
Epost: Adressen Gömd

 

   Skellefteå SK 

Våra samarbetspartners

 

SK_LIGGANDE_RGB

 

New Boliden

 

Contractor logo

 

Forsl_logo

 

FUMEX
 

n6196305702_6789

 

Trimtex

 

 

untitled

 

d83c0186-87ee-4da1-bd3b-3b291f81303b

Postadress:
Skellefteå SK - Skidor
Skidstadion, Mossgatan 31
93170 Skellefteå

Kontakt:
Tel: +4691036400
E-post: This is a mailto link

Se all info