Hoppa till sidans innehåll

Marcus, mycket värdig mottagare av stipendie från Lennart Håkanssons minnesfond

20 NOV 2021 16:59
På Skene SoIS orienteringsavslutning delades som vanligt ut ett stipendie från Lennart Håkanssons minnesfond. Den här gången gick det mycket förtjänstfullt till Marcus Ragnarsson.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2021 16:59

Stipendiet från Lennart Håkanssons minnesfond delas varje år sedan 1981 ut till personer som gjort betydande insatser inom Skene SoIS ungdomsverksamhet. Det gäller samtliga grenar som finns i klubben, även om det hittills framförallt varit ledare eller aktiva från simningen och orienteringen som har fått det.

Minnesfonden tillkom efter en tragisk händelse 1979 då den då 19-årige Lennart Håkansson avled efter att ha fått hjärtstillestånd i samband med en orienteringsträning i klubben. Lennarts familj startade fonden med medel som skänktes vid Lennarts bortgång. De har därefter också fyllt på med pengar som samlats ihop vid högtidsdagar i familjen och vid hans far Sven Håkanssons begravning. Stipendiet är numera på 2000 kr och dessutom ett diplom som Lennarts storebror Gunnar utformat.

Den här gången gick stipendiet till Marcus Ragnarsson som gör stora insatser i klubben. Både som styrelsemedlem i klubbens huvudstyrelse och som ledare för yngre ungdomar i ungdomskommittén. Dessutom representerar Marcus Skene SoIS i Markbygdens OKs styrelse.

Skribent: Bertil Åkesson
E-post: This is a mailto link

Tränings-och tävlingsprogram

Hösten 2022


Info och anmälan till tävlingar

Länk till Eventor

För frågor och att för få inloggning kontakta Bertil Åkesson


Hyra klubbstugan

 


 

Välkommen att prova våra motionsspår!

Spårkarta Hedgärdessjön


  link_vastergotland_hittaklubb_190x130px 

 

Logotyp_oringen

hittaut

 

Postadress:
Skene Sim o IS - Orientering
Orientering c/o Gustavsson, Tobiasgatan 5
51161 Skene

Kontakt:
Tel: 032031275
E-post: lars.r.eriksson@teli...

Se all info

Ullmax beställning

 Logga Sisu