Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev - December

09 DEC 2019 14:20
  • Skapad: 09 DEC 2019 14:20

- Föräldramöte i hallen fredag 6e december kl 18:00 -

Påminnelse till samtliga föräldrar att vi har ett föräldramöte i hallen nu på fredag kl 18:00. Tanken med mötet är att ge er föräldrar mer allmän information om hur det fungerar med badminton i en förening som Skogås BK. Vi kommer att informera om många praktiska saker som berör barn och ungdomar på alla nivåer i klubben. Vi kommer även gå igenom vad Skogås BK förväntar sig av er föräldrar i klubben. 

Efter mötet kl 19:00 bjuder vi in alla som varit med på mötet till att vara med och spela badminton med varandra. Tränare Douglas kommer vara på plats och hjälpa till även där.

- Anmälan till vårterminen 2020 öppnar idag! - 

Anmälan till vårterminen öppnar idag. In och ta en plats i grupperna innan dom blir fullbokade.

Anmälan gäller för grupperna Badmintonskolan, Best On Court, Tonårsgrupperna, Miniton och Vuxenträning. Nya tider på vissa grupper gäller under VT2020. Kolla hemsidan för mer information och länk till anmälningsformuläret. Spelare i utvecklingsgruppen, ME och E1-E3 behöver ej anmäla om sig. 

- Badminton Stockholm Open i Skogås racketcenter 14-15 december - 

På lördag den 14 december är det dags för årets BSO. Detta betyder att träningsgrupperna på lördagen bli inställda och ni som vanligtvis brukar träna lördagar är välkomna att träna på söndagen med motsvarande grupp på söndagen. Kolla schemat på hemsidan. Klubben kommer också att gå ut med ett arbetsschema liknande det under DM för några veckor sedan. Viktigt att alla bekräftar om man kommer eller inte. Det är obligatoriskt att hjälpa till. 

- Tjej- och killäger i Stockholm 2-3 Januari - 

Stockholms badmintonförbund anordnar återigen ett tjej- och killäger i början av januari. Lägrena riktar sig till spelare i klasserna U11-U15, alltså födda 2010-2005. Spelare från hela Stockholm kommer att vara med. Anmälan skickas till This is a mailto link och först till kvarn gäller. Skicka namn, födelseår och träningsgrupp. 

För mer information se bifogat dokument.

- Skogås singelturnering 28 december -

Skogås BK fortsätter sin mellandagstradition med en endagarstävling där endast singel spelas. 

Klasser: ABC & U9-U15

Anmälan: anmalan.skogasbk.se eller på anslagstavlan i hallen. Sista dag för anmälan är 16 dec. 

- Resultat i November -

  • Swedish youth games, Malmö 8-10 nov. 

Nomin, André och Simon var i Malmö och spelade en stor internationell tävling för U17-spelare.Simon lyckades ta sig till en 1/8-final.

  • SJT 2 - Borlänge U17 & U22-Elit 23-24 nov.

Nomin vinner denna specialtävling där dom 8 bäst rankade spelarna i U17 möter varandra. Mycket bra jobbat Nomin och grattis till vinsten. I U22-Elit kom Fredrik du Hane två i HD och Denise Shen två i DD. 

  • DM 15-17 nov

Martin Forssberg och Denise Shen vinner MD Elit och det gör även Martin med Carl Harrbacka i HD. Densie och Nomin Sukhbataar 3a i DD. Nomin och Simon Sandin vinner MD U17.  Stort grattis och härligt med tre guld till Skogås. 

  • Scottish Open 21-24 nov.

Carl Harrbacka spelade dubbel med Melker Z Bexell från Fyrisfjädern i Glasgow. Paret lyckades ta sig till en 1/4-final efter att ha slagit ett av Nederländernas bästa par. Efter det förlorade Carl och Melker mot Skottland. 


mvh

Skogås BK

Skribent: Douglas Lidman
Epost: Adressen Gömd

Kontaktuppgifter

tränare - styrelsen

 


  

BS


 

BS

 BS

Banan

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Box 58
14221 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: This is a mailto link

Se all info