Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev September

14 SEP 2020 11:01
  • Skapad: 14 SEP 2020 11:01

Nyhetsbrev september

Träning

Nu har vi äntligen kommit igång med träningen för samtliga grupper efter semestrar och sommaruppehåll. Det finns fortfarande platser kvar i våra BS (badminstonskola) grupper och vuxenträning så tipsa gärna vänner och bekanta. Träningsschema för HT 2020 hittar ni på vår hemsida.

Skogås BK:s verksamhet och träningar fortsätter som vanligt enligt de riktlinjer som kommunen och Folkhälsomyndigheten har gått ut med.


Tävling

Tävlingar har börjat arrangeras igen av de klubbar som har möjlighet att följa de regler och restriktioner som fastlagts av Folkhälsomyndigheten (FHM) och Riksidrottsförbundet (RF). Det kommer att komma en uppdatering/ev. nya regler och rekommendationer för sammankomster i början av oktober så en del av tävlingsarrangörerna inväntar nya besked. Christopher Ray är ansvarig för tävlingsanmälningar och kommer inom kort att gå ut med information till samtliga medlemmar vad som gäller vid anmälningar. Tävlingar som arrangeras hittar ni på följande länk.

- Seriespel för Div 1–4 kommer att spelas som planerat och första sammandraget är helgen 19-20/9. Skogås BK arrangerar sammandraget för Div 3 Norra B.

- Säsongens första nybörjartävling 08 cup är planerat att spelas 18 oktober i Ekerö. Info kommer att skickas ut och informeras till alla spelare som är aktuella men boka gärna in i kalendern redan nu.

- Inget nytt datum är satt för KM (klubbmästerskap) och vi avvaktar kommande regler och rekommendationer gällande Covid-19. Vi återkommer med mer info om KM.

 

Övrigt

- Vi kommer att ha informationsmöte för de föräldrar som har barn i våra tävlingsgrupper och utvecklingsgrupper. Separat inbjudan kommer inom kort till er.


Mvh
Skogås BK

Skribent: Douglas Lidman
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info