Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev april

02 MAJ 2022 15:35
  • Skapad: 02 MAJ 2022 15:35

Träning

-Under Valborgshelgen 30/4–1/5 kommer det vara fritt spel (egen träning) på ordinarie tider för de grupper som vanligtvis har träning på lördagar och söndagar. Ingen tränare finns på plats och bollar och rackets finns att låna i hallen.

-Det finns fortfarande några platser kvar till Skogås Sportcamp v.24 och v.25 som är ett nybörjarläger för barn i åldrarna 6–12 år. Badminton står i fokus men vi provar även på andra racketsporter och roliga aktiviteter. Tipsa gärna era klasskamrater och vänner om Sportcamp. Anmälan sker via vår hemsida,

-Nu är vi inne på slutet av vårterminen och alla träningsgrupper har ordinarie träning t.o.m. den 3 juni. Vi hoppas att ni fortsätter att komma på träningarna framöver trots varmare väder och skolavslutningar.


Tävling

-Sista seriesammandraget för säsongen spelades 23–24 april och vårt 1: a lag i div 1 Norra avslutade på hemmaplan. Efter en spännande sista lagmatch blev det till slut en andraplats efter Kista. Tack till alla er som var där och hejade på laget och grattis till de bästa ”tipparna”. Vårt andralag kammade hem segern i div 2 Norra B före Spårvägen 3 och var riktigt stabila under hela säsongen. Skogås 3, 4 och 5 har också presterat väldigt bra och har höjt spelnivån rejält under säsongens gång. Starkt jobbat av alla spelare och lagledare!

-Veteran SM avgörs i Tranås 6–8 maj och 8 spelare från Skogås är med och gör upp om medaljerna. Vi håller tummarna och lycka till allihop.

-Säsongens sista nybörjartävling 08-Cup spelas lördag den 14 maj i Haninge och Skogås. Sista dag för anmälan är den 5/5 på anslagstavlan inne i hallen (fråga receptionen eller tränaren var) eller via mejl till, This is a mailto link.

-Snart är det dags för vårt klubbmästerskap (KM) för alla spelare och föräldrar som vill vara med och tävla. KM kommer att spelas lördagen den 4 juni och som även blir en gemensam avslutning av vårterminen. Affischer och information kommer att sättas upp i hallen och kommuniceras ut till alla medlemmar i början av maj. Missa inte detta och boka in i er kalender redan nu!

 

Övrigt

- Våra klubbkläder finns att beställa på följande länk:

- Är du intresserad av att stödja Skogås Badmintonklubb? Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida och kontakta klubbens kansli vid frågor eller funderingar, This is a mailto link.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBOCVux

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info