Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev december

23 DEC 2020 17:40
  • Skapad: 23 DEC 2020 17:40

Träning

(Läs senaste nyheterna om läget här!)

Skogås BK:s verksamhet och träningar fortsätter med skärpta regler i hallen och under träningspassen. Vi följer de allmänna råden och besluten som gäller från den 14 december.

- Alla grupper har ordinarie träning fram tills den 20/12. Vi kommer sedan ha jul- och nyårsuppehåll fram tills v.2 då vi startar igång vårterminen och träningen igen. Information och tider kommer att gå ut till alla spelare under uppehållet.

- TS och T1-T4 kommer att ha träning under uppehållet. Tiderna hittar ni på vår hemsida och på tavlan i hallen.

- Samtliga spelare i våra BS-grupper, Best On Court, Miniton och Vuxenträning behöver anmäla sig igen till vårterminens grupper 2021. Anmälan är öppen och gå in på vår hemsida och anmäl er så snart som möjligt för att säkra din plats.

- Justeringar av våra grupper och gruppindelningar kommer att göras till vårterminen. Tränarna kontaktar berörda spelare och mer information om våra grupper och olika nivåer kommer under januari.

Tävling

Svenska Badmintonförbundet har beslutat att samtliga sanktionerade tävlingar ställs in till och med 31 januari 2021. Tävlingsstoppet gäller även ungdomar födda 2005 eller senare.

Läs mer om inställda tävlingar och seriespel på Badminton Swedens hemsida.

Övrigt

Vi uppdaterar och håller er informerade via mejl och vår hemsida vid nya restriktioner och rekommendationer gällande Covid-19 och Skogås BK:s verksamhet.

God Jul & Gott Nytt År!

//Skogås BK

Skribent: Douglas Lidman
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info