Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev februari

15 FEB 2021 12:52
  • Uppdaterad: 15 FEB 2021 12:52

Träning

Skogås BK:s verksamhet och träningsgrupper har äntligen kommit igång igen efter ett längre uppehåll.  Skogås racketcenter är inte öppen för allmänheten utan bara för föreningarna. Vi följer de allmänna råden och besluten från Folkhälsomyndigheten och Huddinge kommun gällande covid-19.

- Enligt de allmänna råden så får spelare födda 2002 vara med och träna igen. Spelare som är födda 2001 och tidigare får inte deltaga på träningarna. Vi hoppas på att smittspridningen fortsätter att gå ner och att restriktionerna lättar så att även ni får komma igång med badmintonträningen. Vi håller er uppdaterade och informerar er så fort det kommer nya råd och information.

- Vi kommer att förlänga vårterminen på grund av uppskjuten terminsstart i januari. Alla våra träningsgrupper kommer att ha ordinarie träning t.o.m. v.24.

- Under sportlovet (v.9) kommer vi att ha träning för alla våra grupper enligt ordinarie träningstider. Vi tror att flera av er väljer att stanna hemma och vi vill gärna ge er möjligheten till träning (gäller ej för spelare födda 2001 eller tidigare).

- Vuxenträningsgrupperna (Steg 1 och 2) och EM-gruppen har inte startat ännu men vi planerar att köra igång träningen när träningsverksamhet för äldre spelare får bedrivas. Anmälan till Vuxenträningsgrupperna är öppen så säkra din plats och anmäl dig redan nu. Terminsavgiften kommer att reduceras och beräknas på antalet veckor/träningar som kan genomföras under terminen.

- Det finns fortfarande platser kvar i våra nybörjargrupper (5–17 år). Tipsa gärna dina klasskamrater, kompisar och vänner att prova på badminton.

- Anmälan för alla våra nybörjargrupper sker via vår hemsida.

Tävling

Svenska Badmintonförbundet har beslutat att samtliga sanktionerade tävlingar ställs in till och med 1 mars 2021. Tävlingsstoppet gäller även ungdomar födda 2005 eller senare.

Läs mer om tävlingsstopp och uppskjutna SM på Badminton Swedens hemsida.

Övrigt

Kom ihåg Stötta Skogås BK via Svenska Spel – Gräsroten!

Läs mer om Gräsroten och registrera er.

https://idrottonline.se/SkogasBK-Badminton/stodskogasbk/grasroten

// Skogås BK

Skribent: Douglas Lidman
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info