Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev januari

01 FEB 2022 13:46
  • Skapad: 01 FEB 2022 13:46

Träning

Nu är vårterminen i gång med träning för våra grupper som startade v.2. Regeringen och folkhälsomyndighetens restriktioner från den 23 december är förlängt till och med 9 februari. De åtgärder som har införts bedöms succesivt kunna avvecklas framöver och vi hoppas på att även komma i gång med tävlingar och läger inom kort. Du hittar mer information på följande länkar:


- Under sportlovet v.9 kommer all ordinarie träning vara inställd. Vi kommer att ha träning för våra tävlingsgrupper under vissa dagar på lovet och mer information skickas ut till berörda spelare inom kort.

- Stockholms Badmintonförbund planerar att genomföra 2st läger under sportlovet för åldersklasserna U11-U13 och U15-U17. Vi kommer att skicka ut information till aktuella spelare under de kommande veckorna.

- Vi har fortfarande platser kvar i våra Vuxenträningsgrupper och vi hoppas kunna fylla på med fler spelare så snart som möjligt. Steg 1 har tyvärr inte kunnat starta ännu då det behövs några fler deltagare. Kom ihåg att tipsa dina vänner och kollegor.

- Våra nybörjargrupper (BS, BOC och Tonårsgruppen) fylldes upp helt innan skolstart och intresset för att prova på badminton är stort! Nu startar vi ytterligare en Tonårsgrupp och en BS grupp så vi kan ta emot ännu fler nya spelare. Anmälan och mer information om vårens grupper hittar du på vår hemsida,

 
Tävling

Tävlingsstoppet från 12 januari är förlängt till 9 februari 2022. Klubbträning och lokala aktiviteter kan fortsätta men badminton påverkas av restriktioner inom områdena läger, tävling och utbildning. Victor Badmintonligan och seriespel genomförs med förebyggande smittskyddsåtgärder. Läs mer på följande länk:


- Seriespel för Div 1–4 den 12–13 februari kommer att genomföras om inga nya restriktioner tillkommer. Skogås 4 (Div 3 Norra A) spelar på hemmaplan den 12 februari.

- Årets första nybörjartävling 08-Cup 29 januari som Skogås BK skulle ha arrangerat blev tyvärr inställd. Vi hoppas att nästa 08-Cup i Enskede den 19 februari kan genomföras. Mer Information om tävlingen mejlas ut till aktuella spelare inom kort.

- Gåsfjädern som skulle ha spelats 5–6 februari är framflyttad till sportlovsveckan 5–6 mars. Gåsfjädern är en av våra gemensamma tävlingar under vårterminen som vi vill att alla våra tävlingsspelare är med på. Vi kommer att behöva lite hjälp av föräldrar och spelare i sekretariatet under tävlingen och vi kommer informera er under de kommande veckorna.


Övrigt

- Klubbresan till Victor Swedish Open i Uppsala den 22 januari kunde genomföras och ett glatt gäng åkte i väg och såg våra bästa spelare i Sverige tävla mot riktigt bra internationellt motstånd. Vi hoppas på att kunna genomföra fler klubbresor framöver.

- Våra nya klubbkläder finns att beställa på följande länk:


- Skogås BK gör det där lilla extra för att skapa de bästa förutsättningarna och erbjuda den bästa miljön för våra medlemmar. Nu finns det möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem, familjemedlem eller via Svenska Spel - Gräsroten. Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida.

- Vi uppdaterar och håller våra medlemmar informerade via mejl och vår hemsida vid nya restriktioner och rekommendationer gällande Covid-19 och Skogås BK:s verksamhet.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBOCVux

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info