Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev mars

17 MAR 2021 12:12
  • Skapad: 17 MAR 2021 12:12

Träning

Skogås BK:s verksamhet och träningsgrupper fortsätter med skärpta regler i hallen och under träningspassen. Vi har organiserade gruppträningar för spelare födda 2002 och senare. Skogås racketcenter är inte öppen för allmänheten utan bara för föreningarnas träningsverksamhet. Vi följer de allmänna råden och besluten från Folkhälsomyndigheten och Huddinge kommun gällande covid-19.

- Vi förlänger vårterminen på grund av uppskjuten terminsstart i januari. Alla våra träningsgrupper kommer att ha ordinarie träning t.o.m. v.24.

- Under påskhelgen är det inställd träning för alla grupper mellan den 2–5 april. Övriga dagar under påsklovet är det träning enligt ordinarie träningstider. Vi tror att fler av er väljer att stanna hemma under påsklovet och vi vill gärna ge er möjligheten till träning.

- Vi fortsätter med tjejträning under våren för spelare i våra tävlings- och utvecklingsgrupper i åldern 13–17 år. Berörda spelare är informerade via separat info.

- Det finns fortfarande platser kvar i våra nybörjargrupper. Tipsa gärna dina klasskamrater, kompisar och vänner att prova på badminton.

- Anmälan för alla våra nybörjargrupper sker via vår hemsida,

Tävling

Svenska Badmintonförbundet har beslutat att samtliga sanktionerade tävlingar och seriespel ställs in till och med 31 mars 2021. Tävlingsstoppet gäller även ungdomar födda 2005 eller senare.

Mer information hittar du på Badminton Swedens hemsida.

Övrigt

Stötta Skogås BK via Svenska Spel – Gräsroten!

Läs mer om Gräsroten och kom ihåg att registrera er.

https://idrottonline.se/SkogasBK-Badminton/stodskogasbk/grasroten

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info